Maxicep'ten bir SYMBIAN geçti :(

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Görüşünüze katılıyorum, profilinizde gördüğüm kadarıyla N97 kullanıyorsunuz sanırım, yaşınızı bilmiyorum ama söylediğiniz mantığa göre şu an elinizde 3310 veya 5110 olması gerekmiyor mu?

asigsasi

Üye
tam yarışmalık video olmuş

Tepkiler: Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ne günlerdi be..

asigsasi

Üye
harika bir video olmuş hidayet ellerine sağlık tam yarışmalık videoy muş

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
harika bir video olmuş hidayet ellerine sağlık tam yarışmalık videoy muş
Bu videoyu yarışma için hazırlamış olsaydım bu barındırdığı duyguyu bulamazdınız isa, eski günleri hatırlayınca hazırlamak istedim, yani o duyguyu yaşayarak hazırlayınca böyle güzel bir video çıktı ortaya...

beyler evet duygulanmamak elde degil fakat zaman iste kac kere dunya ya gelecegizki herseyi yasamak lazim bide soyle dusunun birgun android bitecek ve o zamanda herkes android icin duygulanacak

eceaydin

Üye
okadar da degil. benim en eski telim bozulmasaydi 6630onu kullanirdim. onun icini disini bilir bozulunca dilinden anlar tamirini yapardim. gerci emekliligi hak etti. emekli etti. darisi n97 nin basina q klavyeyle yaziyom turkce olsaydi iyi olurdu. arada kelimeler eksik kaliyor. alisamadim.

Zaman hızlı geçiyor 2008 de n79 umun yatay ekranını bir o yana bir o yana çevire çevire oynadığımı hatırlıyorum ,ngage de oynadığım one space impact rekor yapma uğraşım bunlar paha biçilemez şeyler ne kadar kasıntılı bir os olasan da özleyecem seni symbian

Güzel Ve Hatıralardaki Günlerdendi Telefonumu Daha İlk Alıp Kutudan Çıkardığım Günü Dün Gibi Bilirim

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı..

Tuba

Üye
Hidayet eline sağlık yaa çok güzel olmuş çok duygulandım yemin ederim...

emegıne saglık dostum..

eceaydin

Üye
fazla uzattim. sen haklisin. emegine saglik. guzel bir konu acmisin. sizin gibiler sayesinde zamaninda milyarlik yani simdiki binlik telleri 150 tlye alabiliyoruz.

Akıncı

Üye
abi videoyu başka yere eklesen muyap yüzünden izleyemiyorum