Black-killing Üye Hepimizle görüşeceğiz . Sizler ki Baphometin varlığından şüphe duydunuz o halde savaş vakti merhamet beklemeyin. Bu mesaj horus tarafından gönderildi.
Hepimizle görüşeceğiz . Sizler ki Baphometin varlığından şüphe duydunuz o halde savaş vakti merhamet beklemeyin. Bu mesaj horus tarafından gönderildi.
iyavuzoz Üye Black-killing' Alıntı: Hepimizle görüşeceğiz . Sizler ki Baphometin varlığından şüphe duydunuz o halde savaş vakti merhamet beklemeyin. Bu mesaj horus tarafından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Selena bunu beğendi
Black-killing' Alıntı: Hepimizle görüşeceğiz . Sizler ki Baphometin varlığından şüphe duydunuz o halde savaş vakti merhamet beklemeyin. Bu mesaj horus tarafından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Selena bunu beğendi
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Kendi mesajını yadırgayan güzel insan Ne güldüm yahu Genişletmek için tıkla ... Konuyu baştan sona okudum bahsettiğin kişi Kim ki diye meğer yavuz imiş ve hemen üstte imiş
x-scarface' Alıntı: Kendi mesajını yadırgayan güzel insan Ne güldüm yahu Genişletmek için tıkla ... Konuyu baştan sona okudum bahsettiğin kişi Kim ki diye meğer yavuz imiş ve hemen üstte imiş