kol@j Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Höh . Aman abi , o nereden esti şimdi . Ağzına öyle laflar alma yahu , vallahi yakışmıyor . Allah korusun . Genişletmek için tıkla ... son 1 ay da sülaleden 3 kişiyi kaybettik onun etkisindeyim de... halamın kocası annemin babası yengemin annesi öyle işte --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: nice senelere abi benimde 1 yılımı geçmiş valla hemde 3 ay Genişletmek için tıkla ... tebrik + 1/3 ler huri$' Alıntı: nice senelere karde$ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
DiaBLoS' Alıntı: Höh . Aman abi , o nereden esti şimdi . Ağzına öyle laflar alma yahu , vallahi yakışmıyor . Allah korusun . Genişletmek için tıkla ... son 1 ay da sülaleden 3 kişiyi kaybettik onun etkisindeyim de... halamın kocası annemin babası yengemin annesi öyle işte --------------- Ekleme --------------- Aziz' Alıntı: nice senelere abi benimde 1 yılımı geçmiş valla hemde 3 ay Genişletmek için tıkla ... tebrik + 1/3 ler huri$' Alıntı: nice senelere karde$ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
huri$ Üye kol@j' Alıntı: son 1 ay da sülaleden 3 kişiyi kaybettik onun etkisindeyim de... halamın kocası annemin babası yengemin annesi öyle işte Genişletmek için tıkla ... Ba$iniz sagolsun ,Mekanlari Cennet olsun , Rabbim sizlere yakinlarina sabirlar versin
kol@j' Alıntı: son 1 ay da sülaleden 3 kişiyi kaybettik onun etkisindeyim de... halamın kocası annemin babası yengemin annesi öyle işte Genişletmek için tıkla ... Ba$iniz sagolsun ,Mekanlari Cennet olsun , Rabbim sizlere yakinlarina sabirlar versin
kol@j Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: Ba$iniz sagolsun ,Mekanlari Cennet olsun , Rabbim sizlere yakinlarina sabirlar versin Genişletmek için tıkla ... dostlar sağolsun
huri$' Alıntı: Ba$iniz sagolsun ,Mekanlari Cennet olsun , Rabbim sizlere yakinlarina sabirlar versin Genişletmek için tıkla ... dostlar sağolsun
kol@j Üye Konu Sahibi arkadaşlar 26 gün önce maxicepteki ikinci yıldönümmüş beraberce daha nicelerine inşALLAH
kol@j Üye Konu Sahibi yavaş yavaş daha da aktif hale geleceğim desteklerinizle cep telefonu konusunda eskiden daha fazla destek oluyordum ancak teknloji artık fırladı gitti ben de daha özgün paylaşımlarla aranıda olacağım artık
yavaş yavaş daha da aktif hale geleceğim desteklerinizle cep telefonu konusunda eskiden daha fazla destek oluyordum ancak teknloji artık fırladı gitti ben de daha özgün paylaşımlarla aranıda olacağım artık
kol@j Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Yahu bende konuyu kilitleyecektim Neden yeni konu açmadın ki Genişletmek için tıkla ... zaten konusu var diye silersin sandım...
Revengeful' Alıntı: Yahu bende konuyu kilitleyecektim Neden yeni konu açmadın ki Genişletmek için tıkla ... zaten konusu var diye silersin sandım...
Revengeful Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: zaten konusu var diye silersin sandım... Genişletmek için tıkla ... Yok yahu niye sileyim.. Yeni konunun linkini buraya koyarak bu konuyu kilitlerdim sadece
kol@j' Alıntı: zaten konusu var diye silersin sandım... Genişletmek için tıkla ... Yok yahu niye sileyim.. Yeni konunun linkini buraya koyarak bu konuyu kilitlerdim sadece