bydexer Üye greenmile' Alıntı: yurdum bandırma onun dışında heryer bana yurt dışı Genişletmek için tıkla ... Yorumsuz
greenmile' Alıntı: yurdum bandırma onun dışında heryer bana yurt dışı Genişletmek için tıkla ... Yorumsuz
mstf_l Üye konunu baltalamak glbi blr amacım yok zaten olsa oy kullanmazdım sadece bulundugunu söylemek istedim Yanlıs anlasıldıysam kusura bakma
konunu baltalamak glbi blr amacım yok zaten olsa oy kullanmazdım sadece bulundugunu söylemek istedim Yanlıs anlasıldıysam kusura bakma
>Pessimistic. Üye mstf_l' Alıntı: konunu baltalamak glbi blr amacım yok zaten olsa oy kullanmazdım sadece bulundugunu söylemek istedim Yanlıs anlasıldıysam kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlaşılmadeğil moderatörler kapatır diye dedim çünkü o konu bunla kıyaslanamaz ama işin emek tarafıyla ilgilenen yok kitliyolar hemen
mstf_l' Alıntı: konunu baltalamak glbi blr amacım yok zaten olsa oy kullanmazdım sadece bulundugunu söylemek istedim Yanlıs anlasıldıysam kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlaşılmadeğil moderatörler kapatır diye dedim çünkü o konu bunla kıyaslanamaz ama işin emek tarafıyla ilgilenen yok kitliyolar hemen
>Pessimistic. Üye çorumlular bastı burayı ----------Eklendi @ 19:35:27 ---------- Yazıldı @ 19:35:00 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: 53 oyladım Genişletmek için tıkla ... katılımın için saol
çorumlular bastı burayı ----------Eklendi @ 19:35:27 ---------- Yazıldı @ 19:35:00 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: 53 oyladım Genişletmek için tıkla ... katılımın için saol
Tuba.Erva Üye adana ve ıstanbul daha cok saklanıyolar ----------Eklendi @ 20:38:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:02 ---------- rızelılerde 5 kısı vardık bıara yıne kayboldular ben temsil edıyorum yıne rizemi
adana ve ıstanbul daha cok saklanıyolar ----------Eklendi @ 20:38:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:02 ---------- rızelılerde 5 kısı vardık bıara yıne kayboldular ben temsil edıyorum yıne rizemi
>Pessimistic. Üye Tuba.Erva' Alıntı: adana ve ıstanbul daha cok saklanıyolar ----------Eklendi @ 20:38:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:02 ---------- rızelılerde 5 kısı vardık bıara yıne kayboldular ben temsil edıyorum yıne rizemi Genişletmek için tıkla ... dün hemşerin yetenek sizsinizi salladı yardurdu D:
Tuba.Erva' Alıntı: adana ve ıstanbul daha cok saklanıyolar ----------Eklendi @ 20:38:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:02 ---------- rızelılerde 5 kısı vardık bıara yıne kayboldular ben temsil edıyorum yıne rizemi Genişletmek için tıkla ... dün hemşerin yetenek sizsinizi salladı yardurdu D:
bydexer Üye Tuba.Erva' Alıntı: ızlemedım valla bı fıkrım yok Genişletmek için tıkla ... Ben sana anlatırım