jackalmami Üye minoo' Alıntı: Maçı izlerken evde harp çıktı. En son birbirimize terlik falan atıyorduk. Bjk gol atınca ben sevindim, o bana terlik attı; Gs gol atınca da o sevinirken ben bişeyler fırlattım Genişletmek için tıkla ... 6 gol oldu
minoo' Alıntı: Maçı izlerken evde harp çıktı. En son birbirimize terlik falan atıyorduk. Bjk gol atınca ben sevindim, o bana terlik attı; Gs gol atınca da o sevinirken ben bişeyler fırlattım Genişletmek için tıkla ... 6 gol oldu
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Kedimi rahat bırak Genişletmek için tıkla ... Fırlatan sensin yahu
ibrother Üye minoo' Alıntı: Hastayım ben. Mert bana bakmıyo Genişletmek için tıkla ... vay zalim vay, hani hastalikta saglikta!
minoo' Alıntı: Hastayım ben. Mert bana bakmıyo Genişletmek için tıkla ... vay zalim vay, hani hastalikta saglikta!
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Hastayım ben. Mert bana bakmıyo Genişletmek için tıkla ... Bana mı sordun hasta olurken ?
minoo' Alıntı: Hastayım ben. Mert bana bakmıyo Genişletmek için tıkla ... Bana mı sordun hasta olurken ?
ibrother Üye Revengeful' Alıntı: Bana mı sordun hasta olurken ? Genişletmek için tıkla ... vay vay boyle mi oldunuz şimdi (ben gene kaşiniyorum ama )
Revengeful' Alıntı: Bana mı sordun hasta olurken ? Genişletmek için tıkla ... vay vay boyle mi oldunuz şimdi (ben gene kaşiniyorum ama )