FatoŞ
Üye
Hmm Bilinmez Lakin Bence Genel Olarak Söylenmiştir..ya ben aktif olarak söledim
onu bırakın kaç erkek vardır, site sayısından düşünce çıkar diyecem ama daha değişik cinsiyetler varmıdır acaba
ne olursa olsun oda bi insan. öyle olmayı onlar da istemezdi :/Var. CiddiyimPopüler bir üyeydi bir tanesi
Arkadaş sordu ben de cevapladım allah allahne olursa olsun oda bi insan. öyle olmayı onlar da istemezdi :/
düşündüm valla ama ne koyacağımı bilmiyorumsen nicki değiştirmeyi düşünüyor musun
Merak etme nick değiştiğinde mesajının altında eski nickin yazıyor. 2-3 ay kadardı sanırımdüşündüm valla ama ne koyacağımı bilmiyorumsorada bi daha düşündüm ve böle kalmasına karar verdim çünkü herkes beni bu hesapta tanıo
Merak etme nick değiştiğinde mesajının altında eski nickin yazıyor. 2-3 ay kadardı sanırım
düşündüm valla ama ne koyacağımı bilmiyorumsora bi daha düşündüm ve böle kalmasına karar verdim çünkü herkes beni bu nickle tanıo
bende hüseyın yapcam Ç
Hamdi yapmalıydın.
bak bu daha güzell topuklu seven hamdihatta grup bile kurarız
Pınar, Tuğçe, Feyza, Gizem, Rabia(banlandı), Melek, Nur, Sahra, First Lady(İsmi lazım değil), Alev(albüm resimleri olsada nick kafa karıştırıcı), Galatasaraylı bir kız da vardı
- - - Eklendi - - -
Birkaç kişiyi unuttum kesin. İçim rahat değil
12'nin içindesin
Seni unutur muyuz hiç? Çekik gözsüz
- - - Eklendi - - -
Dedikodu yapmayın yahu.
Pınar, Tuğçe, Feyza, Gizem, Rabia(banlandı), Melek, Nur, Sahra, First Lady(İsmi lazım değil), Alev(albüm resimleri olsada nick kafa karıştırıcı), Galatasaraylı bir kız da vardı
- - - Eklendi - - -
Birkaç kişiyi unuttum kesin. İçim rahat değil
Rize'den de var
Abovvv lütfen söylemeyin keser beni
Şöyle düzeltelim o forumun üyesi değil kalbimin üyesiBir de birbirimize kardeş diyoruz yahu
Cabbar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?