maxicepfm.tr.gg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hizan

Üye
    Konu Sahibi

Bu gayet güzel olmuş. Nasıl işlediğinide açıklarsan dj felan olaylarını hallederiz

ücretsiz nick alıyorsun o anda dj var ise giriş yapıp müzik dinliyorsun, istek isteyebilirsin, sohbet edebilirsin. filan

tasarıma gelince radyo admin tarafından çöpe atılınca artık önemi kalmadı diye açmıyorum ve dj lik talebinde de bulunan olmayınca maalesef yayın yapmıyorum.

dreamviewer ile yapsaydınız ya ya o.O dj liği düşünebilirmde benim derdim başımdan aşkın üni sınavları

onda dj lik kabul ederim demedimki o cümle başkaydı noktayı unutmuşum farketmez nerde olduğu ama okul dershane felan var ilgilenemem ben

hizan

Üye
    Konu Sahibi
ok önemli değil

askci74

Üye
ya şu flatcastı sevmiyorum. Ben hem ücretsiz hem 100 dinleyicili hem winamptan ve medya playerden dinlenilebilen radyo host biliyorum. Bu radyo ile ilgilenen biri bana özel mesaj atsın. Artı mp3 arşivimide verebilirim (1000+ şarkılık)

DDorlion

Üye
Nasıl Açıyorsunuz Radyoları ?

The East

Üye
dw indir css tasarim yap bs nin kendi temalari kotu yada iceblue secip tasarimi editleyebilirsin

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

The East

Üye
dw indir css tasarim yap bs nin kendi temalari kotu yada iceblue secip tasarimi editleyebilirsin

hizan

Üye
    Konu Sahibi

teşekür ederim ama radyo çöpe atıldı .artık o radyoyu kapattım.

Niye dalga geçiyorsunuz adamla yav ? Heves etmiş,yapmış,göstermek istemiş size.belki zamanla daha donanımlı yapacaktı.hemen taşa tutmayın adamı.

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Maxicep'in adını kullanarak radyo açamazsınız. Bu radyonun siteyle hiç bir alakası olamaz ve yabancı site olarak değerlendirilir. Haliyle reklam olduğu için de linklerin geçtiği mesajlar silinir. Daha önce de radyo açmak isteyen ve MSN grubu kurmak isteyen arkadaşlarımız oldu. Onlara da izin vermedik.

Maxicep yöneticileri kontrolünde olmayan alanlarda Maxicep adını kullanmak suretiyle toplanılmasını geçmiş tecrübelerimizden dolayı uygun gömüyoruz. Suistimal edilebiliyor yada Maxi düşmanı kişiler grubu rahatsız edebiliyor. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

hizan

Üye
    Konu Sahibi
bu durumda konu kapantılsın

fazla uzamasına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...