Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: GEnçler sitede bi arıza var ama hayırlısı Genişletmek için tıkla ... bağlantıda ve bazı yerlerin yazı tipinde sorun var
x-scarface' Alıntı: GEnçler sitede bi arıza var ama hayırlısı Genişletmek için tıkla ... bağlantıda ve bazı yerlerin yazı tipinde sorun var
MrExpert Üye Elime baktım yere baktım... aşağı baktım Yukarı baktım... sağıma baktım soluma baktım... sana baktım ona baktım... ama Ben hep maxicepe baktım...
Elime baktım yere baktım... aşağı baktım Yukarı baktım... sağıma baktım soluma baktım... sana baktım ona baktım... ama Ben hep maxicepe baktım...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Kocaman içeriği varrrrrr Türlü türlü konusu varrrrrrrr Bir de muhabbet başlayıncaaaaaaaaaağğğğğ Allahım maxicep burasıııııı 2 milyon üyesiiiii Moderatörleriii Bir de çok iyi adminleri vaaaarrr Sitede bir adet Kabız Civciv varrr Allah'ım maxicep mi burasııı? [video=youtube;x5qPw1j40m4]http://www.youtube.com/watch?v=x5qPw1j40m4[/video]
Kocaman içeriği varrrrrr Türlü türlü konusu varrrrrrrr Bir de muhabbet başlayıncaaaaaaaaaağğğğğ Allahım maxicep burasıııııı 2 milyon üyesiiiii Moderatörleriii Bir de çok iyi adminleri vaaaarrr Sitede bir adet Kabız Civciv varrr Allah'ım maxicep mi burasııı? [video=youtube;x5qPw1j40m4]http://www.youtube.com/watch?v=x5qPw1j40m4[/video]
Enes Üye M dir ilk harfi A dır ikinci harfi X dir üçüncü harfi İ dir dördüncü harfi C dir beşinci harfi E dir altıncı harfi P dir yedinci harfi -------------------- M elis naber bebeğim ? A ynur naber bebeğim ? X bilinmeyense ben nedeyim ? İ nci naber bebeğim C eylan naber bebeğim ? E lif naber bebeğim ? P ot kırdıysam özür dilerim --------------------- M evsimler gibisin A llah de kalbim Allah de X hep işi bozuyor İ nşallah unutursun sen de C umburleyli cap cup E mbırleyli ep üp P imbırleyli pap pup. ------------------------ Tarzım bu Saygılar
M dir ilk harfi A dır ikinci harfi X dir üçüncü harfi İ dir dördüncü harfi C dir beşinci harfi E dir altıncı harfi P dir yedinci harfi -------------------- M elis naber bebeğim ? A ynur naber bebeğim ? X bilinmeyense ben nedeyim ? İ nci naber bebeğim C eylan naber bebeğim ? E lif naber bebeğim ? P ot kırdıysam özür dilerim --------------------- M evsimler gibisin A llah de kalbim Allah de X hep işi bozuyor İ nşallah unutursun sen de C umburleyli cap cup E mbırleyli ep üp P imbırleyli pap pup. ------------------------ Tarzım bu Saygılar
0sıfırcı Üye Forumdur Maxicep Alanında 1 numaradır maxicep forum denince ilk onun adı gelir odur maxicep