ॐOsMaN Üye Maxicep'e CEP'den girmek isteyenler için kısayol Arkadaşlar Maxicep e özel hazırladığım iconlar biri direkt olarak ana sayfaya.. Diğeri işe forum sayfasına gider. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız HERŞEY MAXICEP IÇIN IYI EĞLENCELER. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Maxicep e özel hazırladığım iconlar biri direkt olarak ana sayfaya.. Diğeri işe forum sayfasına gider. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız HERŞEY MAXICEP IÇIN IYI EĞLENCELER.
ॐOsMaN Üye Mehmet' Alıntı: N95 te çalışmadı Genişletmek için tıkla ... elimde tek telefon var ve çalışıyor. Sanırım senin telefona uygun değil, üzgünüm. N95 in yapısı çok değişik karmaşık bi telefon.
Mehmet' Alıntı: N95 te çalışmadı Genişletmek için tıkla ... elimde tek telefon var ve çalışıyor. Sanırım senin telefona uygun değil, üzgünüm. N95 in yapısı çok değişik karmaşık bi telefon.
ramakm86 Üye maxicep sınırsız internet ve operayla manyak oluyo yaws --------------- Ekleme --------------- bunuda yapamıyodum bi deniyim dedim oooo oluyo galibaaa bas bas baaass heheheheeee yine bas... --------------- Ekleme --------------- similey manyagı oldum galiba dostlar
maxicep sınırsız internet ve operayla manyak oluyo yaws --------------- Ekleme --------------- bunuda yapamıyodum bi deniyim dedim oooo oluyo galibaaa bas bas baaass heheheheeee yine bas... --------------- Ekleme --------------- similey manyagı oldum galiba dostlar
Εthnic Üye oguzcankral' Alıntı: 404 hata sayfasını açıor daha uğraşırsan olabilecek bişi Genişletmek için tıkla ... evet bende de 404 hata sayfasini acti..
oguzcankral' Alıntı: 404 hata sayfasını açıor daha uğraşırsan olabilecek bişi Genişletmek için tıkla ... evet bende de 404 hata sayfasini acti..
ॐOsMaN Üye Insan beşer,elbet şaşar. Düzenlemeye çalışırım hata sayfası bende yok telden tele değişiyor galiba
OğuzcanAbi Üye iyi çalışmalar inş olur güzel bi açlışma yalnız programın ifadesini deiştirirsen daha iyi olur çok soluk dfaha canlı olsun
iyi çalışmalar inş olur güzel bi açlışma yalnız programın ifadesini deiştirirsen daha iyi olur çok soluk dfaha canlı olsun