Maxicep'de Açacak Konu Kalmadı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maxicep'de Açacak Konu Kalmadı !
Son zamanlarda fark etmekteyiz ki aklımıza gelen yada bir yerde gördüğümüz konuları açkmak
istediğimizde bakıyoruz ki o konu zaten açılmış ve sonunda bu hali almış bulunmaktayı eeee tabii ki hep aynı
konular olunca insanın canıda sıkılıyor ..Hatta bu konuyu açarken bile buna benzer bir konu gördüm sizce bu soruna
ne yapabiliriz yada zamanında dünyanın tadının kaçtığı gibi maxicep'in demi tadı kaçıcak ?!

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tadı kaçtı zaten, tatlandırma çabaları da boşa gidiyor... Sadece yorumlara ve konulara göz gezdir ...

aLone

Üye
aslında o konudan olsa bile açın ama diğer konu çok eskiyse konunun güncellenmesi açısından.ama konuların bitceğini hiç sanmıyorum.özellikle haber bölümündeki ve telefon,pc vs. ile ilgili konuların.mizah bölümüne konu açıp durulursa tabi konu kalmaz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu Sayısı: 318.050
Bence hala paylaşılacak binler var

haltie

Üye
öyle bir şey söz konusu olmaz nerde açmak istediğinde önemli kardeşim misal oyun program paylaşmaksa amacın orda sorun yaşarsın şundan ötürü hemen ekleniyor siteye ama diğer bölümlerde bu tarz bir sorun yaşayacağını sanmam

Halit abi tek bir bölümde yaşamıyoruz ki bu sorunu .. Ne yazıkki bir çok bölümde yaşıyoruz ..

celibar

Üye
bence sorun belli konulara yoğunlaşılmasından kaynaklanıyor.bazı konularda ise fazla yazılmıyor.biraz da foruma yeni konular dahil edilmeli bence.mesela web tasarım, grafik ve programlama konusu çeşitli konulara ayrılabilir.tek bir başlık altından verilmesi hiç iyi olmamış.çünkü kişi arayacağı konuyu bulmakta zorlanır.

nerde çokluk orda *okluk hesabı,

ama yorum yapmakta bir sanattır...İnsanı geliştiririr...Anı yaşayın yahu...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de diyorum Salih Bey neden paylaşım yapmıyor

Aksi

Üye
konu bıtermı hıc ya (:

'Davut

Üye
Eskiden konu açmak süper birşeydi benim için şimdi o tadı alamıyorum...

Önemli olan konu açmak değil güzel konu açmak...Bunu bazı arkadaşlar unutuyor takip etdiğim yeri bile takip etmek istemiyorum artık...

Bu arada mesaj yazmayıda abartmamak lazım... 20 tane ard arda konuyada mesaj yazmamak lazım...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Davut™;2355711' Alıntı:
Eskiden konu açmak süper birşeydi benim için şimdi o tadı alamıyorum...

+1, aynı problem bende de var malesef

Mehmet

Emekli Yönetici
Nedense bu sorun bende de başladı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu açıyoruz sayısı düşüyor yahu şevk kalmadı
200 en fazla konu yok gözüküyor daha ne açacağım Baaaaaneee

fatih82

Üye
sen bulmuşsun konu acacak bir şey

kol@j

Üye
merak etmeyin konu bitmez... sadece yoğunluğu azalır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...