Maxicep Zeka Yarışması // Yarışma Konusu

Invoke

Üye
Vuuu, kibirli dendi. Tanımadığın insanlara böyle deme.Ne kötülüyorum, ne ezikliyorum ne de ben hepinizden zekiyim daha iyisini yaparım diyorum. Mantık sorusu diyorsunuz ama ilk sorular mantıksız. Konuyu okuyordum. "Neyse kardeş, son soruların güzelmiş. Bence hep bu tür sorular sor diyecektim." =P

Konu Sahibi
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.

Invoke

Üye
Tek eleştiren de ben değilim. Adam yorum yapmış, iyi niyetle. Hemen çok biliyorsan diye girmişsin. Yapma böyle.
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.

Al işte, yine aynısı gelmiş.

Konu Sahibi
Tamam ben çözümü buldum. Bundan sonra bu yarışmayı devam ettirmiyeceğim. Madem sorularım zeka sorusu değil. Bu yarışma da zeka yarışması değil.

Invoke

Üye
Bak, konunun neredeyse tamamını okudum.
Sen biraz eleştiriye kapalısın gördüğüm kadarıyla, yaptığım yorumları tekrar okursan biraz daha iyi niyetle okursan -çünkü ben kötü niyete yazmadım- o dediğin "kibirlisin, beni kötülemeye çalışıyorsun" laflarından dolayı hüzün duyarsın. Niye seni kötülemeye çalışayım? Sadece mantıksız durumları açıkladım.(bir kere ilk uçak sorusundaki mantığınla ikinci çantadaki kedi sorusundaki mantığın çelişiyor. İkincisi doğru olan.)

Ben gidiyorum, kapatma konunu, oynamaya devam edin. Bu kadar da kapalı ve fevri olma, sana tavsiye.

Konu Sahibi
Evet, eleştirilmeyi sevmem. Ama eleştirirken de çok ağır kelimelerle incetebiliyorsunuz. Biraz empati yapsanız anlabilirsiniz belki.

Konu Sahibi
Bir binada yaşayanlar birbiriyle akrabadır. Ama birisi değildir. O kimdir? Açıklamalı cevap veriniz.

Açıklamalı cevap ver demiyeydi iyiydi, sallardık Buldum, binada köpek var Köpek akraba olamaz.

Bir daha yazayım istiyorsan yazayım, bina da köpek var Köpekten akraba olmaz Tamam, zamanlama hatası bu arada önceki mesaj.