<div class='quotetop'>(ChavRash @ Dec 24 2005, 01:52 AM) [post=235514]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O temayı sadece örnek olarak gösterdim; çünkü o temayı bir stede gördüm ve arka plan koyu mavi olarak ayarlanmıştı. Hem gözü açık renkli temalara oranla daha az yoruyordu, hem de göze çok hoş geliyordu. Hatta çok fazla koyu renkte olmayan temalar da öyle..
Eğer bir tema daha eklemeyi düşünürseniz gözü yormayacak temalar kullanmanızı öneririm, çoğu kişi forumdaki mesajları ya da uzun bir yazıyı okuduğunda gözü sulanıyor, gözünü ovalıyor. Sizler de farketmişsinizdir ki forumda bir döküman sunulduğunda konuya mesaj yazan 10 kişiden 3'ü okumayı gözüme kestiremedim, gözlerim ağrıdı okuyamadım gibisinden mesajlar atıyorlar. Bunun sebebi açık renkli temalardır.
Yanlış anlamayın, bu temaya kötü demiyorum gayet hoş ama benim bu temada sevmediğim tek şey uzun yazıları gözümü ovalayarak okumam. Ben kendim için istemiyorum bunu, zaten tema ile ilgili yorumlarımıda şimdiye kadar hep tarafsız yaptım, yine yaparım. Ama şimdi bunları yazmamın sebebi üye sayısı giderek artıyor 40.000 üye olacak bir ay sonra ( nazar değmesin ). Üye sayısının artmasıyla gözünden rahatsız olan, sağlığını düşünen üyelerde çıkacaktır (bizde düşünüyoruz tabii ki ). Ama bunu söyleyemeyecek olan üyeler gidecektir, başka çözüm yolu bulamaz kendince.
Yine de karar sizin.
[/b][/quote]
Göz olayı durumunda haklı olabilirsin, eğer arkadaşlar koyu arkaplanlı bir arayüz isterlerse, alternatif olarak micro temasını ekleyelim öyleyse. Veya başka koyu arka planlı tema bulalım ( tabi siyah olmayacak ) onu ekleyelim, bu temamızı nasıl hallettiysek onu da halledicez merak etmeyin