abandonware Üye Konu Sahibi zombaka' Alıntı: ama ben pisikolojik yanlız ibaresinide istiyorum Genişletmek için tıkla ... bende psikolojik yalnız sayılırım ama gerçektende yalnız olanlarda var.. herkesi tanımlamaya kalksam karışıklık çıkar
zombaka' Alıntı: ama ben pisikolojik yanlız ibaresinide istiyorum Genişletmek için tıkla ... bende psikolojik yalnız sayılırım ama gerçektende yalnız olanlarda var.. herkesi tanımlamaya kalksam karışıklık çıkar
abandonware Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: cok dusunceli gordum seni Genişletmek için tıkla ... hiç sorma ya
abandonware Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: niye [emoji2] Genişletmek için tıkla ... neyi düşündüğümü bilmiyorum çünkü beynim sanki benden habersiz pi sayısını hesaplıyor gibi bir cpu tüketimi var
Anil-D' Alıntı: niye [emoji2] Genişletmek için tıkla ... neyi düşündüğümü bilmiyorum çünkü beynim sanki benden habersiz pi sayısını hesaplıyor gibi bir cpu tüketimi var
Anil-D Üye veyseloglu' Alıntı: neyi düşündüğümü bilmiyorum çünkü beynim sanki benden habersiz pi sayısını hesaplıyor gibi bir cpu tüketimi var Genişletmek için tıkla ... clean master kullanak[emoji2]
veyseloglu' Alıntı: neyi düşündüğümü bilmiyorum çünkü beynim sanki benden habersiz pi sayısını hesaplıyor gibi bir cpu tüketimi var Genişletmek için tıkla ... clean master kullanak[emoji2]
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: @The Shadow 'u da yaz. Genişletmek için tıkla ... Adam hakli beyler Yazin beni de
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Yalnızlığın tek caresi rom ve cigaradir The Shadow Genişletmek için tıkla ... :rom:
EmekHırsızı Üye Anil-D' Alıntı: Yalnızlığın tek caresi rom ve cigaradir The Shadow Genişletmek için tıkla ...