98farom98 Üye smkndz' Alıntı: Çok şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol bende iyiyim yalnızlık zor be
smkndz' Alıntı: Çok şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol bende iyiyim yalnızlık zor be
Baydırman Moderator Oğuzhan' Alıntı: Ankara'lı yalnız arkadaşlar kafanızı yere indirin, huzur orada. Genişletmek için tıkla ... yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz.
Oğuzhan' Alıntı: Ankara'lı yalnız arkadaşlar kafanızı yere indirin, huzur orada. Genişletmek için tıkla ... yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz.
Alo_Azrail Üye Oğuzhan' Alıntı: Ankara'lı yalnız arkadaşlar kafanızı yere indirin, huzur orada. Genişletmek için tıkla ... oha
Oğuzhan' Alıntı: Ankara'lı yalnız arkadaşlar kafanızı yere indirin, huzur orada. Genişletmek için tıkla ... oha
Baydırman Moderator Alo_Azrail' Alıntı: oha Genişletmek için tıkla ... büyük ilçelerimizin çoğu böyle
Alo_Azrail Üye The Schook' Alıntı: büyük ilçelerimizin çoğu böyle Genişletmek için tıkla ... iyiymiş seneye bizde görürüz artık bunları
The Schook' Alıntı: büyük ilçelerimizin çoğu böyle Genişletmek için tıkla ... iyiymiş seneye bizde görürüz artık bunları
Baydırman Moderator Alo_Azrail' Alıntı: iyiymiş seneye bizde görürüz artık bunları Genişletmek için tıkla ... ne iyisi ya
Alo_Azrail' Alıntı: iyiymiş seneye bizde görürüz artık bunları Genişletmek için tıkla ... ne iyisi ya
Hermaphroditos Üye Sen yalnızsan bende yalnızım,ben yalnızsam sende yanlızsın,sen yalnızsan bende yalnızım
Furkan Emekli Üye Hermaphroditos' Alıntı: Sen yalnızsan bende yalnızım,ben yalnızsam sende yanlızsın,sen yalnızsan bende yalnızım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hermaphroditos' Alıntı: Sen yalnızsan bende yalnızım,ben yalnızsam sende yanlızsın,sen yalnızsan bende yalnızım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abandonware Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Artık gerçekten yalnızsınız Grubun kurucusu bile terkediyor sizi Genişletmek için tıkla ... Hey!?
The Shadow' Alıntı: Artık gerçekten yalnızsınız Grubun kurucusu bile terkediyor sizi Genişletmek için tıkla ... Hey!?