omayra Üye 13.05 büromdayım, dinleniyorum. Az kafam bozuk, az düzgün... ne bileyim işte bir garip hallerdeyim
Solamente Üye 14:50 şubedeyim içimden bi his diyoki çık dışarı akşama kadar gez çok canım sıkkın bunaldım sabahtan beri
14:50 şubedeyim içimden bi his diyoki çık dışarı akşama kadar gez çok canım sıkkın bunaldım sabahtan beri
omayra Üye 15.44 iki arkadaşımı (ikisinin de niyeti evlenmek) msn'nden tanıştırdım Bakalım çok heyecanlıyım
begümm Üye 16:50 pc başında bi yandan çalışıyor bi yandan çayımı yudumluyorum hemen yanda inşaat var gürültüde kafayı bozdum
16:50 pc başında bi yandan çalışıyor bi yandan çayımı yudumluyorum hemen yanda inşaat var gürültüde kafayı bozdum
omayra Üye 20.23 pessss! tanıştırdığım kişilerden erkek olanı amerikada ve yarın kız arkadaşımla tanışmaya geliyor! Şaka gibi...
20.23 pessss! tanıştırdığım kişilerden erkek olanı amerikada ve yarın kız arkadaşımla tanışmaya geliyor! Şaka gibi...
Nazy Üye 23 : 52 geç kaldım çoktan uyumam gerektiğini hissediyorum şimdi uyumak istemiyorum ama sabahta uynamak istemiyeceğimin farkında olmak beni üzüyor psikopatmıyım neyim
23 : 52 geç kaldım çoktan uyumam gerektiğini hissediyorum şimdi uyumak istemiyorum ama sabahta uynamak istemiyeceğimin farkında olmak beni üzüyor psikopatmıyım neyim