POWER Üye saat 3:53. Sınav dahilindeki 4 ünitenin 2 si bitti. Ara verdim. Ama artık dönsem iyi olur. 40 dk ya görüşürüz
saat 3:53. Sınav dahilindeki 4 ünitenin 2 si bitti. Ara verdim. Ama artık dönsem iyi olur. 40 dk ya görüşürüz
POWER Üye Son çalışma bölümü tamamlandı. Özet hazır çalışmam gerek tekrardan. Bulaşıkta bitti malum öğrenci evi Ama yine kimsecikler yok benle maxi kaldı sadece
Son çalışma bölümü tamamlandı. Özet hazır çalışmam gerek tekrardan. Bulaşıkta bitti malum öğrenci evi Ama yine kimsecikler yok benle maxi kaldı sadece
Solamente Üye Ayy kıyamam yaa sen sabahlara kadar dersmi çalışıyosun Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah 09:37 şubedeyim
Ayy kıyamam yaa sen sabahlara kadar dersmi çalışıyosun Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah 09:37 şubedeyim
Praetor Emekli Yönetici 09:49 Ofis... Yargıtay'daki dosyalarımızın son durumlarını işliyorum arşive!..
jöly Üye 14:10 Power sınavının güzel geçmesine sevindim...ben hastayım bugün biraz...takılıyorum maxide...
POWER Üye saat 14:44 baya 4 lü bir saat Bu arada bugün 11. ayın 11 i.Ve saat 11:11 geçe sınavın 11. sorusunu yapıyordum Tesadüfler zinciri
saat 14:44 baya 4 lü bir saat Bu arada bugün 11. ayın 11 i.Ve saat 11:11 geçe sınavın 11. sorusunu yapıyordum Tesadüfler zinciri