Kingmortall Üye mfb2' Alıntı: 13:00 Fenerbahçeli olmayan kişileri Fenerbahçe Bölümüne konu açtıklarını gördüm Genişletmek için tıkla ... sanane kardeşim istedigim bölüme konu açarım adamın canının sıkma efendi gibi takıl
mfb2' Alıntı: 13:00 Fenerbahçeli olmayan kişileri Fenerbahçe Bölümüne konu açtıklarını gördüm Genişletmek için tıkla ... sanane kardeşim istedigim bölüme konu açarım adamın canının sıkma efendi gibi takıl
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: arkadaşlar üyeyi şikayet edelim yazdıgını gördünüz gidicisin arkadaş sen Genişletmek için tıkla ... ne yazdı ki
kingmor' Alıntı: arkadaşlar üyeyi şikayet edelim yazdıgını gördünüz gidicisin arkadaş sen Genişletmek için tıkla ... ne yazdı ki
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: ne yazdı ki Genişletmek için tıkla ... salatasaray yazıyo ceza alma ve banlanma sebebi kardeşim ----------Eklendi @ 13:32:28 ---------- Yazıldı @ 13:31:59 ---------- 'Enver'' Alıntı: ne yazdı ki Genişletmek için tıkla ... spor bölümüne gir oku ----------Eklendi @ 13:33:32 ---------- Yazıldı @ 13:32:28 ---------- Duyurular - Spor Gündemi
'Enver'' Alıntı: ne yazdı ki Genişletmek için tıkla ... salatasaray yazıyo ceza alma ve banlanma sebebi kardeşim ----------Eklendi @ 13:32:28 ---------- Yazıldı @ 13:31:59 ---------- 'Enver'' Alıntı: ne yazdı ki Genişletmek için tıkla ... spor bölümüne gir oku ----------Eklendi @ 13:33:32 ---------- Yazıldı @ 13:32:28 ---------- Duyurular - Spor Gündemi
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: salatasaray yazıyo ceza alma ve banlanma sebebi kardeşim ----------Eklendi @ 13:32:28 ---------- Yazıldı @ 13:31:59 ---------- spor bölümüne gir oku ----------Eklendi @ 13:33:32 ---------- Yazıldı @ 13:32:28 ---------- Duyurular - Spor Gündemi Genişletmek için tıkla ... farkedememişim tamamdır şikayet ettim
kingmor' Alıntı: salatasaray yazıyo ceza alma ve banlanma sebebi kardeşim ----------Eklendi @ 13:32:28 ---------- Yazıldı @ 13:31:59 ---------- spor bölümüne gir oku ----------Eklendi @ 13:33:32 ---------- Yazıldı @ 13:32:28 ---------- Duyurular - Spor Gündemi Genişletmek için tıkla ... farkedememişim tamamdır şikayet ettim
mfb2 Üye 14:02 ben bölümlerin taraftarların kendi içinde paylaşım yapmasından yanayım taraf olmadığın bölümde konu açıyorsan bu ithamlara bağışıklılığın olması gerekir
14:02 ben bölümlerin taraftarların kendi içinde paylaşım yapmasından yanayım taraf olmadığın bölümde konu açıyorsan bu ithamlara bağışıklılığın olması gerekir
minoo Üye 16:51 Kardeşimin arkadaşları var. Odama çekildim ben de nette takılıyorum. Kitap okuyodum ne güzel