iremm Üye begümm' Alıntı: 20:00 odamda stres gebertiyorum Genişletmek için tıkla ... wayy 20:04 kuzimle stres gebertiyoruz msn nde
begümm' Alıntı: 20:00 odamda stres gebertiyorum Genişletmek için tıkla ... wayy 20:04 kuzimle stres gebertiyoruz msn nde
lovestar Üye Konu Sahibi 20:18 maxide dolaşıyorum.fear oyunumu ***** bi antivirüs sildi.şimdi 22 part ın 16 sını indirebildim daha netten...
20:18 maxide dolaşıyorum.fear oyunumu ***** bi antivirüs sildi.şimdi 22 part ın 16 sını indirebildim daha netten...
huri$ Üye 12 30 butun ev i$lerimi bitirdim maxi cep oyun cafede eski oyunlara bakip kimini one cikariyorum
huri$ Üye 8 57 biraz maxideyim yarim saat sonra yemek falan hazirlarim ortaligi toparlarim oglen olur cocuklar gelir okuldan yemek yerler toplarim temizlerim biraz utu yaparim ogleden sonra i$im yok gene burda olurum heralde
8 57 biraz maxideyim yarim saat sonra yemek falan hazirlarim ortaligi toparlarim oglen olur cocuklar gelir okuldan yemek yerler toplarim temizlerim biraz utu yaparim ogleden sonra i$im yok gene burda olurum heralde
huri$ Üye 9: 24 cocuklari okula birakip geldim hem dinleniyorum hem kahvemi içiyorum hem de maxi cep oyun cafede vakit geciriyorum --------------- Ekleme --------------- 12 51 yemek yendi sofra toplanip cocuklar okula goturulecek tekrar gelincede utu yapilacak offff --------------- Ekleme --------------- 14 57 olmu$ saat cikayim artik ak$ama yemek yapmam lazim belki ak$am gelirim herkese iyi gunler dileriim
9: 24 cocuklari okula birakip geldim hem dinleniyorum hem kahvemi içiyorum hem de maxi cep oyun cafede vakit geciriyorum --------------- Ekleme --------------- 12 51 yemek yendi sofra toplanip cocuklar okula goturulecek tekrar gelincede utu yapilacak offff --------------- Ekleme --------------- 14 57 olmu$ saat cikayim artik ak$ama yemek yapmam lazim belki ak$am gelirim herkese iyi gunler dileriim