dogukan- Üye SHS' Alıntı: noss_bar'ın paylaştığını denedin mi? onda vardır belki Genişletmek için tıkla ... Yuklenmiyor bile.4x icin yapildi galiba
SHS' Alıntı: noss_bar'ın paylaştığını denedin mi? onda vardır belki Genişletmek için tıkla ... Yuklenmiyor bile.4x icin yapildi galiba
SHS Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: Yuklenmiyor bile.4x icin yapildi galiba Genişletmek için tıkla ... tamam doğru diyon öyleydi, malesef benim düzenlediğimde de portal olayı yok
dogukan-' Alıntı: Yuklenmiyor bile.4x icin yapildi galiba Genişletmek için tıkla ... tamam doğru diyon öyleydi, malesef benim düzenlediğimde de portal olayı yok
dogukan- Üye SHS' Alıntı: tamam doğru diyon öyleydi, malesef benim düzenlediğimde de portal olayı yok Genişletmek için tıkla ... İste bir sekilde koyabilirmisin diyecektim
SHS' Alıntı: tamam doğru diyon öyleydi, malesef benim düzenlediğimde de portal olayı yok Genişletmek için tıkla ... İste bir sekilde koyabilirmisin diyecektim
SHS Üye Konu Sahibi dogukan-' Alıntı: İste bir sekilde koyabilirmisin diyecektim Genişletmek için tıkla ... malesef o kadar bilgim yok
dogukan-' Alıntı: İste bir sekilde koyabilirmisin diyecektim Genişletmek için tıkla ... malesef o kadar bilgim yok
dogukan- Üye SHS' Alıntı: malesef o kadar bilgim yok Genişletmek için tıkla ... Tamam bende internetten bakaeim artik
SHS' Alıntı: malesef o kadar bilgim yok Genişletmek için tıkla ... Tamam bende internetten bakaeim artik
KingDroid Üye Abi vpn ile amerika server'ine baglandiktan sonra reklam geliyo o konunun ilk mesajinin altina ben engelledim yama yaptim su anda Neyle gönderildiyse gönderildi.
Abi vpn ile amerika server'ine baglandiktan sonra reklam geliyo o konunun ilk mesajinin altina ben engelledim yama yaptim su anda Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS Üye Konu Sahibi frknkrc44' Alıntı: Abi vpn ile amerika server'ine baglandiktan sonra reklam geliyo o konunun ilk mesajinin altina ben engelledim yama yaptim su anda Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... normalde yok ama
frknkrc44' Alıntı: Abi vpn ile amerika server'ine baglandiktan sonra reklam geliyo o konunun ilk mesajinin altina ben engelledim yama yaptim su anda Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... normalde yok ama
KingDroid Üye SHS' Alıntı: normalde yok ama Genişletmek için tıkla ... Sen kaldir abi kokten kurtulalim reklamlarindan indirenin kafasi rahat olsun Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS' Alıntı: normalde yok ama Genişletmek için tıkla ... Sen kaldir abi kokten kurtulalim reklamlarindan indirenin kafasi rahat olsun Neyle gönderildiyse gönderildi.
KingDroid Üye Normalde de var bos bi alan var alt yerde de reklam cikti bu arada Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS Üye Konu Sahibi frknkrc44' Alıntı: Sen kaldir abi kokten kurtulalim reklamlarindan indirenin kafasi rahat olsun Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aslında kaldırcaktım ama kurunca baktım yok bende dokunmadım Şimdi başka uygulama ile uğraşıyorum
frknkrc44' Alıntı: Sen kaldir abi kokten kurtulalim reklamlarindan indirenin kafasi rahat olsun Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aslında kaldırcaktım ama kurunca baktım yok bende dokunmadım Şimdi başka uygulama ile uğraşıyorum
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Aslında kaldırcaktım ama kurunca baktım yok bende dokunmadım Şimdi başka uygulama ile uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... İstersen yama benden olsun Hangi uygulamayla ugrasiyorsun? Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS' Alıntı: Aslında kaldırcaktım ama kurunca baktım yok bende dokunmadım Şimdi başka uygulama ile uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... İstersen yama benden olsun Hangi uygulamayla ugrasiyorsun? Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS Üye Konu Sahibi frknkrc44' Alıntı: İstersen yama benden olsun Hangi uygulamayla ugrasiyorsun? Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... yine buna benzer
frknkrc44' Alıntı: İstersen yama benden olsun Hangi uygulamayla ugrasiyorsun? Neyle gönderildiyse gönderildi. Genişletmek için tıkla ... yine buna benzer
KingDroid Üye SHS' Alıntı: yine buna benzer Genişletmek için tıkla ... Lutfen xda premium dan yap sunu Neyle gönderildiyse gönderildi.
SHS' Alıntı: yine buna benzer Genişletmek için tıkla ... Lutfen xda premium dan yap sunu Neyle gönderildiyse gönderildi.