chavrash: ya ben para pul önemli değil hanım hanımcık olsun yeter .. ya evlenmek istiyorum Aziz:? sensizlik32: naptın sen hasan telefonlar kitlendi .. chavrash: Vay be ben neymişim .. Fahriye: Ohh çok şükür .. Piyango bana vurdu hasan hasannn seni ilk gördüğüm andan beri çok beyendim lütfen lütfen bana evet de .. lütfenn .. chavrash: Dur bakalım Fahriye ona seni görünce karar vericem .. sensizlik32: Paravanı açıyorum .... chavrash Fahriye .. chavrash: aman Allah'ım bu ne güzellik YA Rabbi ... Fahriye: Allah'ım sana şükürler olsun .. sensizlik32: Telefon Bağlantımız var .. Fahriyenin Validesi: Dur bakalımm hey oğlannn .. Bizden kız almak o kadar kolay değil .. 10,000 YTL başlık parası hazır mı bakalım .. chavrash: 10.000 mi kalbime gömerim o Zaman
Diğerlerini parayla vermiyorlarsa hepsini alabilirim yani. Arabam da büyük zaten, hep beraber doluşur bebekte üç beş tur atar , sinemaya gideriz. Eve geçince de kimisi omzumu öfeler, kimi havlu tutar vs.
Diğerlerini parayla vermiyorlarsa hepsini alabilirim yani. Arabam da büyük zaten, hep beraber doluşur bebekte üç beş tur atar , sinemaya gideriz. Eve geçince de kimisi omzumu öfeler, kimi havlu tutar vs.