darülmendep
Üye
-
Konu Sahibi
-
Salih Baba™;1573292' Alıntı:Bence sadece onlar değil...
Konu sayısı sıralaması,Teşekkür sıralamasıda olursa rekabet ortamı için müthiş olur.....
Ve de bu sınır bence 15 kişi olmalı....
Arkadaşlar, 1 hafta önce başlatmış oldugumuz çalışmayı simdiden duyurayım madem
Bu hafta muhtemelen bugün yarın da olabilir, özel 2 yeni sayfamız olacak ve Bu sayfalar üyelere açık olacak. ( Şu ana kadar biri sadece yönetiilere açıktı )
Sayfalar şu sekilde
1. Ay ay, yıl yıl kim ne kadar mesaj atmış, ve Total de En çok mesaj atanlar bölümü
2. Ay ay, yıl yıl kim ne kadar teşekkür almış, ve Total de En çok teşekkür alanlar bölümü.
En çok teşekkür alan ve mesaj atanlar TOP100 olacak muhtemelen yani sıralamada baya bi rekabet olacak.
Sistem bize özel yazıldıgından ve hazır bir özellik olmadıgından biraz bekliyoruz ama dedigim gibi bu hafta tamam olacak belki bugun belki yarın da olabilir .
Gereksiz mesajlar yazanlar göze batıyor zira ay ay üyenin ne kadar mesaj attıgını ve total ne kadar mesajının oldugu , kayıt tarihi ile zaten belli bu listeleme sayfasında. Yani gereksiz ve saçma sapan mesaj atan üyeler siteden uzaklastırılma tehlikesi ile karsı karsıya zaten ...Çok iyi olacak ama mesaj sayısını arttırma olayları başlayacak .
Arkadaşlar, 1 hafta önce başlatmış oldugumuz çalışmayı simdiden duyurayım madem
Bu hafta muhtemelen bugün yarın da olabilir, özel 2 yeni sayfamız olacak ve Bu sayfalar üyelere açık olacak. ( Şu ana kadar biri sadece yönetiilere açıktı )
Sayfalar şu sekilde
1. Ay ay, yıl yıl kim ne kadar mesaj atmış, ve Total de En çok mesaj atanlar bölümü
2. Ay ay, yıl yıl kim ne kadar teşekkür almış, ve Total de En çok teşekkür alanlar bölümü.
En çok teşekkür alan ve mesaj atanlar TOP100 olacak muhtemelen yani sıralamada baya bi rekabet olacak.
Sistem bize özel yazıldıgından ve hazır bir özellik olmadıgından biraz bekliyoruz ama dedigim gibi bu hafta tamam olacak belki bugun belki yarın da olabilir .
Amedian sadece "konu"larımız teşekkür alabiliyor.500 ustu mesajım var bi tesekkurum bile yok, boş mesajlarda atmıyorum ama teşkkür almamısım hiç
Neyse almak istiyorum diye demiyorum, ama alan katılan bunun altyapısı için emek harcayan herkese benden kocaman alkıs
Abartiiim biraz butun uyelerimizi ilk 100de görmek istiyorum
Ozan'ın duyurusu heyecan verici. Sistem şimdilik üyelere kapalı zira tam olarak bitmedi.
Ama deneme sürümünü görebiliyorum ve üyelerimizin gerçekten çok hoşuna gideceğine eminim!
Ayrıca ilk 20ye baktım da teşekkür alanlarda, çok büyük bir rekabet ortamı bekliyor bizleri
Ne zaman devreye girecek?Ozan'ın duyurusu heyecan verici. Sistem şimdilik üyelere kapalı zira tam olarak bitmedi.
Ama deneme sürümünü görebiliyorum ve üyelerimizin gerçekten çok hoşuna gideceğine eminim!
Ayrıca ilk 20ye baktım da teşekkür alanlarda, çok büyük bir rekabet ortamı bekliyor bizleri
Sen birinci olacaksın yaSalih Baba™;1573292' Alıntı:Bence sadece onlar değil...
Konu sayısı sıralaması,Teşekkür sıralamasıda olursa rekabet ortamı için müthiş olur.....
Ve de bu sınır bence 15 kişi olmalı....
İyi olacak bu uygulama.Arkadaşlar, 1 hafta önce başlatmış oldugumuz çalışmayı simdiden duyurayım madem
Sayfalar şu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?