maxirabit
Üye
-
Konu Sahibi
-
25 takipçi arttırma,50 mesaj
50 takipçi arttırma,100 mesaj
1000 takipçi arttırma,200 mesaj
100 otomatik mesaj beğenme,30 mesaj
200 otomatik mesaj begenme,60 mesaj.
Ayrica her ikisinden alan icin özel hediyemiz 100 tesekkur mesajimiz vardir bu kampanya kisa surelidir.
Ucreti helva olarak havale yapilmadan önce işlem gerceklestirilmeyecektir.
Ayrica kakolu helva gonderen kisiler icin profili ekstradan 100 saat online gorunecektir.
Pazarlik kesinlikle yoktur,pazarlik yapanlara donus yapilmayacaktir.
Mutlu,huzurlu,eylenceli zaman gecirmeniz dilegiyle.
Dip not:Bu konunun uzaktan yakindan gercekle alakasi yoktur
Pm gönderildi,satış devam ediyor
Pm gönderildi,satış devam ediyor
Bir siteden aklima geldi orada cok kullaniliyor
ilaçlı gazozBu nasıl bir kafadır böyle
Doğru söyle ne içtin ?
Bu nasıl bir kafadır böyle
Doğru söyle ne içtin ?
Gazoz bozuk cikti ilaç'a gerek kalmadiilaçlı gazoz
Şakaşını yaptık ama ciddiye alan cikar diye tirsiyorumPopi olmanın Facebook, Twitter ve instagramla sınırlı kalmadığının kanıtı oldu senin konu.@maxirabit
İnşallah öyle birşey olmaz.Şakaşını yaptık ama ciddiye alan cikar diye tirsiyorum
Bilmiyorum valla hic belli olmuyorİnşallah öyle birşey olmaz.
belkide senin böyle bir konu açmanı bekliyorlardı.Bilmiyorum valla hic belli olmuyor
Takipçi havuzuna işemişler
Bu zamana kadar maxicepte en garip gelen olay,çeyrek Türkçeleriyle google translate kullanip konu acip,kendi urununu tanitmalariydi. Bildigin Ali ata bak gibi cumleler vardibelkide senin böyle bir konu açmanı bekliyorlardı.
Ben o konuyu bilmiyorum.Bu zamana kadar maxicepte en garip gelen olay,çeyrek Türkçeleriyle google translate kullanip konu acip,kendi urununu tanitmalariydi. Bildigin Ali ata bak gibi cumleler vardi
Çok alakasiz urunlerin reklamini yapiyorlardi. "Benim var arkadas giyinip,sevmek. Benden almak" bildigin boyle cumleydi ve yaptigi reklam da sudyenBen o konuyu bilmiyorum.
Çok alakasiz urunlerin reklamini yapiyorlardi. "Benim var arkadas giyinip,sevmek. Benden almak" bildigin boyle cumleydi ve yaptigi reklam da sudyenhahaha
Uzak dogu gibiydi arada japonca-cince gibi birseyler yazardi cunku google translate taş devrinden kaldigindan cevirmede cok alakasiz yerlere gidiyordu. Uyeler guluncede gaza gelip kendi dilinden konu acardiRuslar olmasın o reklamı yapanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?