@Safak
Üye
-
Konu Sahibi
-
daha degisik birseyde olurOlmasın.
symbian için bi tapatalk var mi forumda buldum ama maxicep eklenmiyorBence Şimdii Daha İyi , Tapatalk'ta zaten whatsapp'ın bazı smileyleri var onlar iğrenç duruyor , şimdiki daha iyi bence
Aynenbenkullanmassam duygularımı aktaramam ama yanına bunlar eklenirse fena olmaz
linkini.atsana programinsymbian için bi tapatalk var mi forumda buldum ama maxicep eklenmiyor
aynen bende bi yerde yanlislik yaptim diyodumsmiley değil miydi bir de
Katılıyorum , Bu Smileyler Değişmesin Ama Yeni Smileyler EklenebilirŞu an gayet iyi durumda değişmesin. başka hiç bir forumda böyle güzel Smiy'ler yok
Katılıyorum , Bu Smileyler Değişmesin Ama Yeni Smileyler Eklenebilir
Tapatalk v1.00 - Forum Client wgz - MaxiCeplinkini.atsana programin
aynen bende bi yerde yanlislik yaptim diyodum
baaska bisi kaldimi"" bu smiley olmadan yaşayamam ben
filozoflar naspsın ? ""Ama yeni smiley eklenirse karışmam sevinirim ama bunlar gitmesin Şu güzelliğe bak :
he
baaska bisi kaldimi
malesef ama gif li smiyler bulabilirimMaviler hareketlimi? güzel duruyorlar
bunlar nerede kullnılır kimalesef ama gif li smiyler bulabilirimYeni forum smiyleri ise yariyor Yeni forum smiyleri ise yariyorYeni forum smiyleri ise yariyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?