Silinen Üye 2574464
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Akıla gelmesi bile korkutucu .Sadece sormuş kapanacak diye bir şey yok.
10 yılı geçiyorsa offline süresi (yani kayıt olduğu günden beri girmiyorsa) ve 0 mesajı varsa bence o üyeye gerek yok.Maxicep kapanmaz bence.
İkinciye katılmıyorum belki yıllar sonra gelmek isteyebilir biri.
Konu paylaşmak için sormuyorum, olan konular için söylüyordum. Zaten fazla konu paylaşamıyorum (C/C++ programcılığı, elektronik, mekatronik, mikrokontrölcü, algoritma ile ilgili bölüm yok çünküArkadaşlar Cevaplasada Bende Kendi Çapımda Anlatmaya Çalışayım.Öncelikle Bu Forum Kurallar Konusunda Ciddi Örneğin Lisansli Program Linkleri vs Gibi Şeyler Yasak.Yani Hukuki Olarak Sitenin Kapanma İhtimali Yok Çünkü Yasaklı Bir İş Yapılmıyor 3 5 Sorunlu Yorum Konu Olsa Onlarda Zaten Kullanıcının Sorunudur.Mahkeme Açılsa Kullanıcıyı Bağlar.Diğer Yandan Yukarıdada Bahsedildiği Gibi Evet Sitenin Kuralları Çok Can Sıkıcı vede Çoğu Kez Yaptığım Şeyleri Paylaşmama Kararı Aldıysamda Geri Paylaştım Bu Sadece Site Yönetimininin Antika Huylarından Kaynaklı.
Örneğin You Tubedeki Bir Videoyu Atıyorum.Vİdeoda Başlık Harici Birşey Olmamasına Rağmen Yani Açıklama vs Görüyorsunuz Anlatmaya Gerek Yok Tarzi Bir Video.Ertesi Gün yada Hafta Siliniyor Neymiş Sadece Video İle Paylaşırsanız Silinir.İlle 2 3 Satır Yazı Olmalıymış İyi Hoş Öyle Yapıp Paylaşıyorum.Tabi Bu Olay Konularım Silinmeden Önce Söylense Yine Düzenleyip Yaparım Ama Yayınlayali Uzun Zaman Olmuş Buna Rağmen Direk Siliniyor.Tabi Burada Mod yada Yöneticilerden Kaynaklı Bişey Olabilir Tam Bilemiyorum.İnsanız Hata Yapabiliriz Ama Benimde Burada Zamanımı Alıyor O PAylaşımlar En Azından Kardeşim Konuyu Düzelt Öyle Paylaş Denmeli Diye Düşünüyorum.Yetmedi Benzeri Konu Açmayacaksınız.Örneğin X Ürünü İncelediniz İncelemesi Ayrı Konu Sorunları Ayrı Konu Olmayacakmış.Sadece Bunlar Değil Yukarıda @sinan yüksel Bahsettiği Gibi Bu Site Forum Olmaktan Çıkmak İstemiyor yada Çıkamıyor.Çünkü Adamlara Aksiyon Kamerası yada Araç İçi Kameraları İçin Bir Bölüm İstedim Yok.Otomobil Konusunda 3 5 Bişey Paylaşıyorum Onlarda Alakasız Yerde Sayılır Yani Benim Çoğu Şeye Anlam Veremediğim Bir Nokta Büyüme İşi
Şimdi Senin Konuna Gelecek Olursak.Anladığım Kadarıyla Sen Bir İş Yapacaksın Bu Yaptıklarınıda Forumda Paylaşmak İstiyorsun.Tecrubelerimden Yola Çıkarak Sana Örnek Vereyim.
Çok Öncelerden Bu Forumlarda Konu Açmak Zerre Para Kazanmak İçin Değil Yalnız Buna Emin Olabilirsiniz.Karşılaştığım Çoğu Şeyi Çözüme Ulaştırıp Fotolayıp Edip Uğraşıp Bir Tane Sitede Konu Açtım.Paylaştım Ettim Yorumladım Bilmem Ne Sonralardan Site Kapandı Ortak Kapatma Kararı Aldık Hatta Bi Aralar Film vsde Paylaşılıyordu.Neyse Site Kapandı Tabi Benim Onca Emekte Çöpe Gitti.Sonra Dedim Ki Bu İş Böyle Olmaz.Bari 3 5 Sitede Aynı Anda Paylaşım Yapayımda Birisi Silinirse Diğeri Kalır.Neyse Bi Tane WP Sitesi Vardı O Zamanlar Nokia Yeni Çıkmış Çoşuyodu Aynı Burası Gibi Bir Siteydi.Sonralarda Oraya Sardım Orada Konu Aç Et Neyse.Bu Dediğim Sitede Türkiyede WP Yazınca İlk Ora Çıkıyodu Şimdi Kapanma Kararı Aldı Gitti Haklılarda Çünkü Önleri Açık Değildi.İşte En Sonunda Maxiye Kaldık.Uzun Zamandır Bu Forumdayım Çoğu Kez Sabrımın Ayarları İle Gerçekten Oynadılar.Çok Ciddiyim Bu Konuda Çok Zorladılar Sınırımı.Hatta Başka Bir Forum İnceleme vs Yapıyordu Techno Bişey İsmini Tam Vermeyeyim O Forumdada Sırf Kelimelerimin Baş Harflerini Büyük Yazıyorum Diye Tartiştim Beni Forumdan Attılar.Böyle Anormal Bir Durum.Neymiş Türkçe Bozuluyor vs.Adamlar Daha Örneğin Bilgisayarda Reset Yerine Yeniden Başlatmak,HDD Deki Bad Sectör Yerine Kötü Sectör Demekten Aciz Bana Kalkmiş Türkçe Dersi Vermeye Kalktılar Bende Atara Atar,Tatar Adamı İşte Bişeyler Bişeyler Attılar Siteden Eyvallah Dedim Elimi Ayağımı Çektim.Şimdi Senin Konuya Gelelim Tek Siteye Bağlı Kalma 3 5 Siteden Destek Al Konu Aç.Açtığın Tüm Konularıda Bilgisayarında Yedekle Örneğin:
Ali Ata Baktı
(Başlığa Uyan Bir Foto)
Altınada Konunun İçeriği Yazı vs
Ali Şu Şu Tarihte Ata Bakti
En Sonundada Bunları Başlıklarıyla Beraber Herşeyi İle Beraber Yerel Diskinde Yedekleyip Sakla.Örneğin Burası Kapandı Senin Konular Çöp Olduya Sen Başka Bir Foruma Kopyala Yapıştır İle Direk Konuyu 2 Snde Açacaksın.Şu An Ben Öyle Yapıyorum Artık Akıllandım
Site Kapanma Konusu Tamamen Yönetici yada Site Kurucusuna Bağlı Olan Bişey.İsterse Serverlar Patlasın Bişey Olsun Zaten Bu Sitedeki Tüm Konu Yazı vsnın Yedeği Var.O Yedeği Farklı Bir Siteye Yükleyip Oradan Kullanırsın Siteyi. Uzun Uzun Okuduysan Olayın Özeti Bu.
Sana Mı Dedim Ben@DarkredBlue61 dediğiz tavsiyeyi uygulayacağım . Teşekkürler.
Öyle bir ihtimal varsa abi ,. Moduna girdim zaten milletin ( arkadaş dediklerimin vs ) ne yaptığından ne ettiğinden fotoğrafından nefret ettiğim için forum ortamına bu siteye ve foruma üye oldum . Birçok faydasızlıkla dolu olan sosyal medya ( face , Twitter, ins) bırakıp geldim . Java ile ilgili birçok konu açmaya çalıştım ve açmaya devam edeceğim . Gereksiz üyeler bence de silinmeli . Forumda kimlerin aktif olduğu yayımlanmalı bence . Bir diğer konu ise forum youtube da daha etkin olmalı .
Ben daha javadan symbiana geçecektim , symbian ın yanına android ekleyecektim . Bu forumdaki üyelerden yardım alacaktım . Konuları tek tek gezecektim . Kapanması söz konusu değildir umarım .
Bana demeniz muhim değil.Sana Mı Dedim BenAsdfghj
O da uygulayabilirSana Mı Dedim BenAsdfghj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?