Maxicep Resmi FaceBook Grubu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maxicep Resmi FaceBook Grubu :)
FaceBook nedir?
Sosyal paylaşım ağı alanında 5 site öne çıkıyor. Bunlar Myspace, Facebook, Friendster, Linkedin ve Twitter.

Başlangıçta üniversite gençliğine hitap eden ardından tüm yaş gruplarını kendisine hedef olarak seçen Facebook.com başdöndürücü bir hızla büyüdü ve büyümeye devam ediyor.

30 milyon aktif kullanıcıya eklenen günde ortalama 150 bin kişiyle sanal alemin yeni yıldızı olan Facebook, sosyal paylaşım sitelerini adeta farklı bir boyuta taşıdı. ABD’de 10 milyar dolar fiyat biçilen Facebook’un en büyük avantajı, kullanıcıların, listesinde yer alan 'arkadaşının arkadaşına da’ ulaşarak onlarla da irtibata geçebilmesi.

Bu sayede profilideki arkadaşını referans olarak kullanan birisi, çevresini kolaylıkla genişletebiliyor.
Ayrıca site aracılığıyla eski arkadaşlara da ulaşılabiliyor.

Sitenin bir diğer avantajı da kullanıcının kendi seçtiği uygulamalarla yaşamını bilgisayar ekranına dökmesi. Facebook tam anlamıyla açık bir platform.

Dünyanın dört bir yanından eklenen binlerce uygulamayla kullanıcıların kendilerine özel, tabii ki halka açacakları keyifli bir sayfa tasarlaması mümkün oluyor.

Bende FaceBook' a takılanlar için Maxicep Adında bir grup olusturdum, isteyeni bekleriz.
Aynı şekilde birçok kayda değer sitenin, kendi üyeleriyle birarada olduğu gruplar oluşmaya başladı.

Facebook Maxicep Grubu

*Üyelik gerektirir.

SelmanTE

Üye
üye olacaktım ama maxicep le ilgili bi kısım göremedim. referans link falanmı vermek gerekiyo acaba?

cnrokt

Üye
he ben girdim gruba

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
üye olacaktım ama maxicep le ilgili bi kısım göremedim. referans link falanmı vermek gerekiyo acaba?
Üye girişi yaptıktan sonra sitenin sol tarafındaki Search kısmına Maxicep yazın, benim profilim ile grup çıkması gerek zaten, gruba tıkladıgınızda Maxicep grubu üstte çıkıyor, içine girince Join demeniz yetiyor.

akula

Üye
ahada bende geldim Facebook olur içinde maxicep olurda akula olmasmı?

hadi hayırlısı benle beraber 6 oldu

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hehe facebook cular kalmasın

SelmanTE

Üye
msn listemdekileri bi aldı hoop 190 kişi

tabiii hepsi kabul etmeyecektir

cnrokt

Üye
evet beyler nerdesiniz grub boş.. sesimiz duyulmuyormu acep..

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kayıt işlemini tamamladıysan, Friends Kısmında Find Friends derseniz sizden msn adresinizi istiyor bunun da amacı, msn listenizdeki tüm kisileri kontrol ediyor, hangisi facebook a üye diye ve kolayca arkadas listenize eklemenizi sağlıyor.

verelimmi şifreyi yani

cnrokt

Üye

ben üye olduğumda sormamıştı.. tabi ozan açar açmaz atladığım içindir

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
verelimmi şifreyi yani
Ver tabi herhangi bir sorun olmaz.
Amatör bir internet sitesi değil şu an itibari ile zaten microsoft ortak oldu sifreni girsen de girmesen de birşey farketmez microsoft da her bilgin zaten var

SelmanTE

Üye
ben girmemekte baya ısrar ettim. ama sonunda verdim artıkın....

Merhaba ArkadaslaR Bı FaceBook Uyesı Olarak Bende Sıze Katıldım Hem Facebook Ta Hemde Maxicepte Yanınızdayım.TesekkurLer

elmyra

Üye
wallaa ben korkuyorum bu facebooktan onunn içinn ben konununn yanından bilee geçmeyecemmm

ChavRash

Emekli Yönetici
Yanından geçmenize gerek yok ki, içine girmişsiniz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...