.eRCaN. Üye ØMê®' Alıntı: tabi mersinde 2 buçk saat var izmir için daha 4 saat var =\ Genişletmek için tıkla ... yok ya pardon şaşırdım 3.30 saat var yani izmirden yarım saat önce fiLan pek fark yok
ØMê®' Alıntı: tabi mersinde 2 buçk saat var izmir için daha 4 saat var =\ Genişletmek için tıkla ... yok ya pardon şaşırdım 3.30 saat var yani izmirden yarım saat önce fiLan pek fark yok
Sidretül Münteha Üye ØMê®' Alıntı: tmm ya ne kzyn Genişletmek için tıkla ... Kess Döverim Senii İftarlaa Araanızz Nasıl Arkadaşlar
ØMê®' Alıntı: tmm ya ne kzyn Genişletmek için tıkla ... Kess Döverim Senii İftarlaa Araanızz Nasıl Arkadaşlar
.eRCaN. Üye ™ мγdяєaм;1565271' Alıntı: Kess Döverim Senii İftarlaa Araanızz Nasıl Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... seninki nasıLsa bizimde öyLe
™ мγdяєaм;1565271' Alıntı: Kess Döverim Senii İftarlaa Araanızz Nasıl Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... seninki nasıLsa bizimde öyLe
S'nek Valesi Üye Aynen Sahurda ne yicemi merak ediyorum Bi de geçen bi kadın çıktı Diyo ki sahur la iftar arası dio 3 litre su için dio yani kaybettiğimiz suyu ben 1 litre içince karnım agrıyo yani ben az mı kaybediyom
Aynen Sahurda ne yicemi merak ediyorum Bi de geçen bi kadın çıktı Diyo ki sahur la iftar arası dio 3 litre su için dio yani kaybettiğimiz suyu ben 1 litre içince karnım agrıyo yani ben az mı kaybediyom