Gana Üye Merhaba; Size sertifika için PM attım. Acaba benim için de sertifika yapabilirmisiniz. İlgi ve emeğiniz için teşekkür ederim.
Merhaba; Size sertifika için PM attım. Acaba benim için de sertifika yapabilirmisiniz. İlgi ve emeğiniz için teşekkür ederim.
EMRE0545 Üye ben de size sertifika başvurusu yaptım pm attım gerekli bilgileri ilettim sertifika bekliyorum emeğinize sağlık
ben de size sertifika başvurusu yaptım pm attım gerekli bilgileri ilettim sertifika bekliyorum emeğinize sağlık
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi Gana . iceblue1981 . serdar1992 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi EMRE0545 . kiziltas . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi oguzhan16 . SEDATCNC . ramayus . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi abidin66 . WeBaTr . cengosago . b3k1r z3ng1n . brssp . bruce . bycrazy43 . irfankaraduman . mustafasen. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
abidin66 . WeBaTr . cengosago . b3k1r z3ng1n . brssp . bruce . bycrazy43 . irfankaraduman . mustafasen. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi mexlik . ceyhanyildiz22 . burak1000 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ozkanderya22 Üye sertifika için formu doldurdum. umarım en kısa zamanda halledersiniz. şimdiden teşekkürler. --------------- Ekleme --------------- ben ceyhanyıldızdaki telefonua lmıştım. onun sertifika onaylanmış. tekrardan sertifikaya gerek yok sanırım..
sertifika için formu doldurdum. umarım en kısa zamanda halledersiniz. şimdiden teşekkürler. --------------- Ekleme --------------- ben ceyhanyıldızdaki telefonua lmıştım. onun sertifika onaylanmış. tekrardan sertifikaya gerek yok sanırım..
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi p-siko mobile . afa_06 . OMER_64 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi ozkanderya22 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ihcetin Üye Allah razı olsun kafama takılıp duruyordu opdadan cer almıştır.aktarım yapacak prog.indirdim saol