Adilx05 Üye Mert Kardeş Forumda Aktif Olursan Ve Rütbe Yükselirsen Sende Sertifika Almaya Hak KAzanırsın...
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi che_mert_13' Alıntı: ben ? Genişletmek için tıkla ... 23 Nisan nedeniyle herkese veriyoruz, bu gün başvurunu yaparsan sertifikan verilir
che_mert_13' Alıntı: ben ? Genişletmek için tıkla ... 23 Nisan nedeniyle herkese veriyoruz, bu gün başvurunu yaparsan sertifikan verilir
abcdef00 Üye arkadaşlar bende istiyorum telefonum E71. yenı kullanmaya başladım. nasıl bışı bu sertıfıka? coğu programı acamıyorum,sertifikalı olunca nolcak?hepsini acabılecekmıyım?
arkadaşlar bende istiyorum telefonum E71. yenı kullanmaya başladım. nasıl bışı bu sertıfıka? coğu programı acamıyorum,sertifikalı olunca nolcak?hepsini acabılecekmıyım?
mhmt157 Üye Şimdi orda yeni üyelere yok demişiniz ya ben telefonu yeni aldım daha önce boyle bir telim yoktu şimdi ben yararlanamayacakmıyım
Şimdi orda yeni üyelere yok demişiniz ya ben telefonu yeni aldım daha önce boyle bir telim yoktu şimdi ben yararlanamayacakmıyım
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi 77bartu77 , adakaya1994 , Dj_MeRo , kerse_24 , yunsago . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
77bartu77 , adakaya1994 , Dj_MeRo , kerse_24 , yunsago . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.
Dj_MeRo Üye Allah razı olsun LAZOFLU kardeş, çok sağolasın... artık yarın deneyeceğim şimdi geç oldu, tekrar tekrar teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- az önce uygulamaları denemiş bulunmaktayım hepsi çok iyi çalışıyor, artı sayende sertifika sorunum kalmadı, tekrar teşekkürler LAZOFLU...
Allah razı olsun LAZOFLU kardeş, çok sağolasın... artık yarın deneyeceğim şimdi geç oldu, tekrar tekrar teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- az önce uygulamaları denemiş bulunmaktayım hepsi çok iyi çalışıyor, artı sayende sertifika sorunum kalmadı, tekrar teşekkürler LAZOFLU...
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi mhmt157 , m.akif56 , RED_SNIPER , mvs29 , informer . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
RED_SNIPER Üye lazoflu yardımcı oldugun için tşk ederim ancak imput.sis yerine ne gelecek birde onu sölermisin anlamadım tam olarak
lazoflu yardımcı oldugun için tşk ederim ancak imput.sis yerine ne gelecek birde onu sölermisin anlamadım tam olarak
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi zacks01 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi yenihacker . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
zelen86 Üye 5800 XM KULLANIYORUM ama telefon sarza taktığımda kendini resetleyip duruyor ne yapabilrim?