arslansem
Üye
Çok farklı ve güzel bişey olacağından eminim.
Eski üyelerle pek fazla samimiyet kuramasam da onların isimlerini çeşitli yerlerde cevap verirken gördüklerimde nedensiz mutlu olurum.Sanırım şimdi ki kendini bilmez ,sorumsuz ve soğuk üyeleri gördükçe böyle düşünüyorum.
Bekliyoruz Oğuz
Buna hitap edecek bir çalışmaysa müthiş gerçekten benim bildiğim bazı üyeler vardı...omayra, jöly, ferret vb onlar eskisi gibi aktif olurlarsa hoş bir ortam olur...Merakla bekliyeceğim....bu projenin asıl amacıda o zaten eski maxicep.com u geri getirmek gibi birşey ... Eski abilerimi ablalarımı dostlarımı özledim bu sitede artık görmedigim için ... eskiden Maxicep.com un aktif üye yaş ortalaması çok büyüktü olgun kişilikler olunca paylaşımlar bir o kadar kaliteli ve yorumlarda bi o kadar güzel aynı zamanda eglenceliydi .. buluşmalar daha çok kişiyle geçerdi .. üye konu açmak için daha çok heveslenirdi
kısacası özledik o maxicep.com'u umarım amacımıza ulaşırız bir çok eski üyeyle görüştüm çok olumlu baktılar zaten onlara ayrı ben teşekkür ederim çok yakın zamanda konu soğumadan bu işin altından çok güzel bir şekilde kalkıcaz
bu projenin asıl amacıda o zaten eski maxicep.com u geri getirmek gibi birşey ... Eski abilerimi ablalarımı dostlarımı özledim bu sitede artık görmedigim için ... eskiden Maxicep.com un aktif üye yaş ortalaması çok büyüktü olgun kişilikler olunca paylaşımlar bir o kadar kaliteli ve yorumlarda bi o kadar güzel aynı zamanda eglenceliydi .. buluşmalar daha çok kişiyle geçerdi .. üye konu açmak için daha çok heveslenirdi
kısacası özledik o maxicep.com'u umarım amacımıza ulaşırız bir çok eski üyeyle görüştüm çok olumlu baktılar zaten onlara ayrı ben teşekkür ederim çok yakın zamanda konu soğumadan bu işin altından çok güzel bir şekilde kalkıcaz
Salih Baba™;1877728' Alıntı:Buna hitap edecek bir çalışmaysa müthiş gerçekten benim bildiğim bazı üyeler vardı...omayra, jöly, ferret vb onlar eskisi gibi aktif olurlarsa hoş bir ortam olur...Merakla bekliyeceğim....
çok güzel olur dreamboys dreamgirls ikilisi ve janberg i özledim...ve power arkadaşımı..of of
janberg burdada .. gelmek istemeyenler var tabi çnkü kırıldı çogu kişi
Özleyenlere sevgiler saygılar diliyorum. Öfkemiz sevgimizden ötürü oldu her zaman. Kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, umutlarmız. Kayıp giden hayaller yaşadık nice zamanlar. Hayatımın en kötü döneminde ayrıldım maxicep'ten. Hani uçlara gider gelirsiniz bazen.
Güçsüz düşersiniz de bir de sizi anlamazlar da üstüne bir de vefasızlık olur. İftiralar atılır aslı astarı olmayan. Sonrasında gerçekler bellidir bir şekilde açığa çıkar aklanırsınız lakin bir şey değişmez artık. Aslında yazacak o kadar çok şey var kiii...
Onu boşverdim deee eee siz nasılsınız bakalım ey MAxicep halkı
aradım seni geçen gün açmadın geride dönmedinÖzleyenlere sevgiler saygılar diliyorum. Öfkemiz sevgimizden ötürü oldu her zaman. Kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, umutlarmız. Kayıp giden hayaller yaşadık nice zamanlar. Hayatımın en kötü döneminde ayrıldım maxicep'ten. Hani uçlara gider gelirsiniz bazen.
Güçsüz düşersiniz de bir de sizi anlamazlar da üstüne bir de vefasızlık olur. İftiralar atılır aslı astarı olmayan. Sonrasında gerçekler bellidir bir şekilde açığa çıkar aklanırsınız lakin bir şey değişmez artık. Aslında yazacak o kadar çok şey var kiii...
Onu boşverdim deee eee siz nasılsınız bakalım ey MAxicep halkı
aradım seni geçen gün açmadın geride dönmedin
aradım seni geçen gün açmadın geride dönmedin
Mütiş murat abi ne diyosunnnFacebooktaki sayfasıyla ilgileniyor Ercan, ondan olabilir mi?
========================================
Ooo eskiler gelmeye başladı hoş geldin abi ben Enes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?