POWER
Üye
Joly çalardı biz dinlerdikCoYoTe®'den Selamlar...Bende Çok Özledim Eski MAXİCEP Günlerimi
CoYoTe®'den Selamlar...Bende Çok Özledim Eski MAXİCEP Günlerimi
Bende Çok Özledim Eski MAXİCEP Günlerimi
Yazım biraz uzun olcak kusura bakmayın şimdiden
Eski üyeleri ve onlarla geçirdigim günleri bende çok özledim ... gelenler kırmadı bizleri gelmeyenlerin ise kendilerine göre nedenleri vardı saygı duyduk. Burda olmasada eski üyelerden görüştüklerim var benim ne mutlu bana ki iyi ki tanımışım onları ..
Bende eskilerdenim çok takılmıyorum ama gerektiginde gelir foruma ortak oluyorum paylaşım yapma gereği duydugumda onuda yapıyorum ama artık burda bir aile gibi olmak o ortamı yakalamak çok zor olsada yine burdayız yani olmamız gerektiği gibi..
Ama yeni aktif forum üyelerini maxicep.com ortamını bozdugu bir gerçegini kabul edelim .. bir aile ortamından çok çıkar meselesi , rütbe kazanma işi ,boş mesajlar ,maksat muhabbet olsun diye konu açanlar, mesaj sayısı arttırmak için çabalar, rütbe sahibi olmak için çabalar, yönetime girmek için yapılan onca çabalar ,hep boş bir çaba var yani o yüzden sıkıntı var bu konuda ..
Neyse bana laf düşmez düşüncelerimi aktardım.
Uzun lafın kısası eski üyeleri artık toplamak zor denedim bu kadarı oldu yinede Teşekkür ederim ...
Bir Gerçek Var Sonuçta Beğenmeyen Gider dimi ?
40 sene önceyi özleyen anneannem Bostancı sahilinde denize girerdik, ne güzeldi der...
Şimdi Fenerbahçeden tut da Gebze'ye kadar sahilde denize girmek mümkün değil... Aynı şekilde Sarıyer'den tut Büyükçekmece'ye kadar...
"Büyüme" yanında gelişme, rahatlık, imkan yelpazesi gibi olanakları beraberinde getirirken saflık, doğallık, bir takım gelenekler gibi değerleri de beraberinde götürmekte olup her şeyin ötesinde "kaçınılmazdır".
Evrim teorisinin çok yerinde bir tespiti vardır: Doğal seçilim (seleksiyon).
Canlı türleri arasında tarih boyunca gezegenimizde gerçekleşen ve oldukça sert geçen iklim değişikliklerine uyum sağlayabilenler türlerini devam ettirebilmişlerdir. Diğerlerinin ise soyu tükenmiştir.
Burada da sürekli olarak değişen bir ortam var. Aynı doğa olaylarında olduğu gibi "keskin" değil. Sürece yayılan ve zamanla oluşan.
Uyabilen kalır, uyamayan gider
Açık olan bir şey var ki bu değişime objektif olarak "iyi" ya da "kötü" demek olanaksızdır.
Tek gerçek, kaçınılmaz olduğudur.
Yazdıkların tabiki doğru
Fakat ;MaxiCep artık 3-4 sene önceki gibi de değil üye sayısı 2 milyona dayandı.
Bunların içinde binlerce çoluk çocuk,binlerce sadece karışıklık için üye olmuş,belki onbinlerce içerik hırsızı var
Bu tabi ki kaliteyi düşürüyor,ama şu da bir gerçektir ki popülaritemiz de üye sayısı ile doğru orantılı.
Yoksa ben de memnun değilim eskiye(en azından benim üye olduğum 2007 ye ) nazaran.
Eski dostları,görmekten mutluluk duyarım.Keşke zamanında öne sürülen sebepler vs olmasa da geri gelebilseler
Şimdi bize düşen görev,kaliteli insanlarla yine dostluklar kurup,yapabiliyorsak buluşmalar vs yapmak ve de eski samimiyet duygusunu geri getirmektir
eski üyelerin yerini kimse dolduramaz belki ama şimdiki arkadaşlarında değerini bilmek lazım bence herşey olduğu gibi kalmıyor malesef onun için her anı yaşamak lazım arkadaş ortamını iyi tutmak lazım.
40 sene önceyi özleyen anneannem Bostancı sahilinde denize girerdik, ne güzeldi der...
Şimdi Fenerbahçeden tut da Gebze'ye kadar sahilde denize girmek mümkün değil... Aynı şekilde Sarıyer'den tut Büyükçekmece'ye kadar...
"Büyüme" yanında gelişme, rahatlık, imkan yelpazesi gibi olanakları beraberinde getirirken saflık, doğallık, bir takım gelenekler gibi değerleri de beraberinde götürmekte olup her şeyin ötesinde "kaçınılmazdır".
Canlı türleri arasında tarih boyunca gezegenimizde gerçekleşen ve oldukça sert geçen iklim değişikliklerine uyum sağlayabilenler türlerini devam ettirebilmişlerdir. Diğerlerinin ise soyu tükenmiştir.
Burada da sürekli olarak değişen bir ortam var. Aynı doğa olaylarında olduğu gibi "keskin" değil. Sürece yayılan ve zamanla oluşan.
Açık olan bir şey var ki bu değişime objektif olarak "iyi" ya da "kötü" demek olanaksızdır.
Anıl kardeşim ben bu foruma 15 yaşımda üye olmuşum.. yani 5 senelik üyesiyim bu forumun .. bizde çoçuktuk ama anlatmak istediğim şey kalite yada forumun popülerliği değil ... bu forumun 15 bin üyesi varken bile kaliteli ve popülerdi .. forumun kalitesizliginden şüphe duymuyorum sadece gördüğümü söyledim ...
O zaman iyi tutun
İklim degişikliligi en çok çakallara yaradı ama o yüzden Evrim teorisi artık bana hikaye geliyor ....
Dedigim gibi Bir Gerçek Var Sonuçta Beğenmeyen Gider dimi ?
İklim değişikliği en çok insanlara yaramıştıİklim degişikliligi en çok çakallara yaradı ama o yüzden Evrim teorisi artık bana hikaye geliyor...
Şu forumda bana saygısız diyebilecek son insan bile değilsin. Bunu senin baban yaşındaki insanlara gösterdiğin davranışlardan biliyorum. Konu bu olmadığı için bunlara girmeyeceğiz ama terbiyeli davranmanı tavsiye ederiz.Benim düşüncem; değişim iyi yönde olduğu zaman iyidir. Saygı ve normallik yerini mağralara girip çıkmak veya bir konuya 600 mesaj gönderme, çeşitli numaralar ile online görünme gibi hilelere başvuranlar bu forumun kalitesini düşürenlerdir. Kimse değişimi kabul etmeyen gider diyemez, buna hür iradeye müdahale derim.. Ayrıca evrim diye bir şey vardır, fakat işin darwinizm boyutundasın ki, herşey tesadüf eseri oluşmamıştır, bunu oluşturan temel taşlara biraz saygı ! Değişimi savunmak ayrıdır, insanları veya kendi ortamını kurup bunu savunmak ayrıdır, yeni bir üye geldiğinde beğenmiyorsan git diyene, ya sev ya terk et diyene içimde hiç bir zaman bir gram merhamet olmayacaktır.(eski üyeye de aynı şekilde kimse git diyemez, bu forumdan titileri, pınarları, kafkaskartalını göndermekte zorlanan, bu gün buraya emek vermiş kişiler için git deme cesaretini nereden buluyor acaba ? kendim için demiyorum, bütün emek vermiş üyeler için söylüyorum.. ) Bu forumda bunun mücadelesini hep verdim, yine veririm, kimse kimseye bu şekilde saygısızca davranamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?