Maxicep Manisa Spil dağı buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Maxicep Manisa Spil dağı buluşması...
1. maxicep Spil dağı buluşması
katılımcılar dreamboys ve dreamgirls
gelen herkese teşekkürler
2 gündür spildeydik...tertemiz orman havası iyi geldi.tabi şehrin gürültüsünden kaçtık derken izmirde yaşıyan dadaşlar pikniğe gelmiş.orkestra getirmişler,düğünlerdeki kadar gürültü vardı bugun.cumarteside ögrenciler geziye gelmişlerdi.2 günde gürültülü geçti.ama herşey süperdi.
haftayada manisada karadeniz şenlikleri var.gidersem görürsünüz zaten....

OGUZ_87

Üye
kardeş harika olmuş bi de biz yapsak maxicep ailesi olarak

güzel bi günmüş gerçekten keşke gelebilseydim

Ozan

Admin
Fotoğraflardan gördüğüm tablo çok güzel gerçekten.

Herkese nasip olmayan bir tablo ..

Güzel birkaç gün geçirmişsiniz, sevindim Uğur ve Gülesin..
Herşeyden önce; Mutluluklar.

whoewer

Üye
uğur efferim len ne güzel eğlenmişsiniz imrendim walla :

JaNbErG

Emekli Yönetici
oooo süper bir hafta sonu resimleri ömür boyu mutluluklar ugur ve gülesin

ouSahin

Üye
Kıskanıyorum ama ya Süper Bir buluşma olmuş

Ugur ve Gülesin birbirlerine çok yakışıyorlar Allah beraber uzun ömür ve Mutluluk Saglık versin En kötü gününüz öle geçsin

neyse bende esmer melegimle haftaya adalardayım barışmamızın şerefine orda kutlucaz.. fotografları paylaşırım

mervecan

Üye
süperr yaa kerdeşimmm valla şimdiden pişman oldumm gelmediğimee ama bidahakine kaçış yokk bende yanınızdayımm gülesin beni dee alınn çadırr benim şimdiden anlaşalımm canlarım gerçekten süper bi hafta sonu geçirmişsiniz size katılamadığım için hem üzüldüm hem ssevindim başbaşa kalmak en güseli ama bikere kaldınız yeter bidakine bende gelicemm sizi seviyorumm hep mutlu kalınn

aşkım beniiimmmm çok güzel çıkmışız fotoğraflarda.
mükemmel bi haftasonu geçirdik.çok eğlenceliydi.
çadırımızı kurduk, minik tüpümüzde çay pişirdik, sucuk sosis kızarttık. çerezimiz, cipsimiz, kolamız, bisküvimiz, buz gibi yayla suyu, mis gibi temiz hava, bol bol dinlendik.
sadece bi sırt çantası bi çadırla unutulmaz bi haftasonu oldu.herkese tavsiye ederim.
çağırdığımız ama gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı. ama yine de sayenizde başbaşa kaldık.
çadır keyfini ve aşkımın yanında olmayı değişmem hiç bir şeye

handsome

Üye
çok güselmiş...anladım ada neden sarktı sevindim sizin adınıza...güsel geçtiğine

jatvalca

Üye
şamata gırgır valla süper

omayra

Üye
Güzel valla Özgürlük bu olsa gerek. İmrenilecek kareler, maşallah diyelim nazar değmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...