MaxiCep Logosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa herkes Nazy e teşekkür ediyor ama haftalardır Nazy nin peşinden koşturan benim
Fikirlere ve emeğe saygı

arkadaşım çok ama çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmm. Bana bilmeden o kadar çok yardım ediyorsunki sana bu yüzden gerçekden minnetarım

jöly

Üye
fikir babası negative'e ve emeği için nazy'e sonsuz teşekkürler....

iremm

Üye
çok hoş olmuş gerçekten tşkürler nazy... ve tabiki negative...

NobLe

Üye
Evet hoş bir logo olmuş yılbaşından sonra tema degişincede güzel logolar tasarlanır inşallah

Konu Sahibi
Teşekkürler Ozan.. Teşekkürler Ali..

ben firefox kullanıyırum görebiliyorum çok güzel olmuş

Ozan

Admin
Arkadaşlar teşekkür edesiniz diye yazmamıştım o mesajı yanlış anlamayın ufak bir espriydi

Yoksa arka planda görülmeden yapılan teşekkür edebileceğiniz o kadar çok şey var ki hiç bahsi bile edilmez

ya evet bu CSSx Fontlarında Çok Fazla Kod var kendini çok belli ediyor her kod içinde ayrı ayrı teşekkürler

emeği geçen bütün herkese kucak dolu sevgiler ve teşekkürler

Salihyet

Üye
Nazy google ın logosu gibi bir çalışma yaparsan çok hoş olur, bu logo da süper, her çalışmanı beğeniyorum, fikirlerimi özelden yazarım uygularsın inş

Praetor

Emekli Yönetici
arka planda görülmeden yapılan teşekkür edebileceğiniz o kadar çok şey var ki hiç bahsi bile edilmez
Demek arka planda görülmeden yapılan şeyler için de teşekkür istedin

Arka planda yaptığın her şey için de teşekkürler Negative!.. Emeğine sağlık!..
Var mı başka teşekkür istediğin bir konu?

jöly

Üye

arka planda bizim için yaptığın hersey için sana minnettarız
iyiki varsın

Ozan

Admin
ohooo birşey istediğim falan yok

ouSahin

Üye
Nazy bu sitede adını ve tasarımlarını zaten tema ve yaptıgı logoyla başarısını ve emegini göstermişti buna her özel günlerde yaptıgı tasarımlarla farkLıLık katarak sitemize renk katıyor

asLında yakından tanıyanlar biLir kendiside çok renkLidir..sitemiz o yüzden yeni görüntüsüyle ve özel günlerde tasarımına güzellikler katıyor

iremm

Üye

wayyy yine yaptın yapacağını hadi millettt şimdide görülmeden yapılan şeyler için tşkür edelim ...

şaka bi yana... herşey için tşkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...