maxicep kurucularına teşekkür ederim!

Mavi2580

Üye
    Konu Sahibi
maxicep kurucularına teşekkür ederim!
düşünüp açan ve paylaşımlarıyla bize hem bilgi hem de uygulamalardan, müziklere kadar bir çok şeyi kolaylıkla sağlayan, sunan herkese ve mobilden de en rahat kullanılabilen bir forum olduğu için size çok teşekkür ederim maxicep ailesi seviliyorsunuz canlar

Tepkiler: kanat_58, Aybin.Kilic, Ozan ve 1 kişi daha
Bende tapatalka teşekkür ediyorum

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Mavi2580

SpyChef

Üye
Bende interneti bulan dedemize teşekkür ediyorum. VINTON CERF

Tepkiler: kanat_58 ve Mavi2580

Nextman

Emekli Yönetici
Görüşleriniz bizim için önemli olumlu veya olumsuz her türlü görüşlerinizi kurallar çerçevesinde bizlere iletebilirsiniz.
Keyifli forumlar

Tepkiler: Aybin.Kilic, kanat_58, mhmtkrtp ve 1 kişi daha

mhmtkrtp

Üye
Ben asıl teşekkürü Dünkü saldırıda hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı düşünerek yayımladığınız msj için yapıyorum....
Düzenli olarak istisnasız hergün girdiğim sitenizde savcımıza göstermiş olduğunuz hassasiyeti kutluyorum. Bunlar okuyanı sıkmamak için hakkınızdaki yazabildiğim kısa duygularım emin olun çok daha fazlasını mavcut.
. . . . Teşekkürler MAXİCEP. . . .

Tepkiler: Ozan, Aybin.Kilic, Nextman ve 1 kişi daha

kanat_58

Üye
Evet benimde çok sevdiğim bir yer tesekkur ediyorum Maxicep ailesine sizleri çok seviyorum

Tepkiler: Nextman
Benim için her türlü desteği veren, yardımlarını esirgemeyen tüm maxicep ailesine teşekkürler

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli maxicep takipçileri, görüşleriniz için bir kez daha teşekkürü bir borç biliriz. Bu menfur saldırıya kayıtsız kalamazdık, bizler her şeyden önce Vatan, Millet ve Bayrak sevgisini bilen, gerekirse bu uğurda canını seve seve veren bir ecdadın torunlarıyız.
Bizler bu değerleri gelecek nesillere aktarmak ile yükümlüyüz.

Şehit savcımıza bu vesileyle tekrardan Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletmiş olalım.

Tepkiler: mhmtkrtp, Dark-Evil, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha