@Safak
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar mesela bir oyun veya uygulamaya guncelleme geliyor ve onu ayni konu ustunden guncellemek istiyorsunuz guncelkeseniz bile konuya konu guncelkendi yazmadiginiz surece kimsenin haberi olmuyo konuya bakmadigi surece soyle birsey olsa konu acarken surm bilgisini gosteren etiket ve konuyu guncelledinmi konu surumu ve guncellemenim getirdigi ozellikleri yazan bir bildirim gitse konuya bakanlara bunada olmaz demeyin artik...
iste bu yuzden forum gelismiyor forum su ana kadar actigim butun toplu konularda istedigim bir ozellik forumda ne istenirse istensin gereklise olsun hic bi sekilde kabul edilmiyorKonular güncellendiği zaman başlıkta sürüm bilgisi yenilenir yada tarih eklenir ve konuya yorum yazılır üste çıksın diye bunların yapılmadığı konular mı var forumda?
Birde bahsettiğin bildirimlerin gitmesi saçma olur zaten konuya abone isen konuyu güncelleyen kişi konusuna yorum yaparsa sanada bildirim gelecektir.
Bunlar benim şahsi düşüncem fikirler güzel ama gereksiz buldum sadece, olacağınıda düşünmüyorum
iste bu yuzden forum gelismiyor forum su ana kadar actigim butun toplu konularda istedigim bir ozellik forumda ne istenirse istensin gereklise olsun hic bi sekilde kabul edilmiyor
abi yetki olarak verin rahatsiz olanlar icin secenek cikartin bunlarida benmi soyliyeyimDaha önce de ilettim konuya kişisel bakmayınız geneli kapsayan bir isteğiniz veya önerinizin kabul görmemesi forumun gelişmemesi anlamına gelmez. Bu tür öneriler bir süzgeçten geçer üst yönetim ve kurucu kişi @Ozan Admin tarafından karara bağlanır. Düşüncelerinize katılmadığımı da şahsi olarak belirtmemde fayda var.
Keyifli forumlar.
bu konulari indirseydiniz ben acacaktim guncel bir konu ama indiren ve ilgilenen olmadigi icin futbol bolumunden elimi cektimKalmasını uygun görmüş olabilirmiyiz kardeşimforumda kategori düzenlemeleri devam ediyor kardeşim. Bu konuları dikkate almıyoruz algısı oluşmasın sizde.
Konu açısından yenilik varsa açabilirsiniz buna engel bir durum söz konusu değil.bu konulari indirseydiniz ben acacaktim guncel bir konu ama indiren ve ilgilenen olmadigi icin futbol bolumunden elimi cektim
bu konulari indirseydiniz ben acacaktim guncel bir konu ama indiren ve ilgilenen olmadigi icin futbol bolumunden elimi cektim
hayir abi artik ilgimi kaybetim futbol bolumune su an zaten 3 konuyu guncel tutmaya calisiyom onlarda ilerde guncellemeyi birakcam zaten bi ara ugrasmistim futbol bolumune ama İstek - Futbol Bolumu - MaxiCep ilgi olmadigini gorunce biraktimKonu açısından yenilik varsa açabilirsiniz buna engel bir durum söz konusu değil.
ben zaten hazirdim konu acmak icin ama hic ilgi yok hatta futbol bolumu icin emektar iki uc uye icin Futbol Bolumu - MaxiCep konu bile actimDostum konuyu açarsın sonra bildirim yaparsın üstteki konular güncelliğini yitirmiş konumu değerlendirirmisiniz diye yonetici arkadaslarda geregini yapar.
Ben bu sekilde yapiyorum yani birisi konu açıp ilgilenmiyorsa konuyla yeni konu açıp konuyu sahiplenirim bu kadar basit
hayir abi artik ilgimi kaybetim futbol bolumune su an zaten 3 konuyu guncel tutmaya calisiyom onlarda ilerde guncellemeyi birakcam zaten bi ara ugrasmistim futbol bolumune ama İstek - Futbol Bolumu - MaxiCep ilgi olmadigini gorunce biraktim
ben zaten hazirdim konu acmak icin ama hic ilgi yok hatta futbol bolumu icin emektar iki uc uye icin Futbol Bolumu - MaxiCep konu bile actim
Benden bu kadar gerekli cevabi verdigimi dusunuyorum
Sonuçta mobil ve teknoloji ağırlıklı bir siteyiz Bu durum gayet normal olabilir ilgi düzeyini yadırgamanın yanlış olacağı kanısındayım.hayir abi artik ilgimi kaybetim futbol bolumune su an zaten 3 konuyu guncel tutmaya calisiyom onlarda ilerde guncellemeyi birakcam zaten bi ara ugrasmistim futbol bolumune ama İstek - Futbol Bolumu - MaxiCep ilgi olmadigini gorunce biraktim
ben zaten hazirdim konu acmak icin ama hic ilgi yok hatta futbol bolumu icin emektar iki uc uye icin Futbol Bolumu - MaxiCep konu bile actim
Benden bu kadar gerekli cevabi verdigimi dusunuyorum
abi dedigine lafim yok ama artik maxicep buyume zamani geliyor diger yondende kendini gelistirmeye baslasa daha iyi olur adam girince ilgi cekici birsey ariyor bak gereksizlere forumun en cok bakilan aktif yeri yani teknoloji forumu olmaktan cikmaya basliyor genele hitap eden bir yer oluyorSonuçta mobil ve teknoloji ağırlıklı bir siteyiz Bu durum gayet normal olabilir ilgi düzeyini yadırgamanın yanlış olacağı kanısındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?