Kayahan14 Üye Konu Sahibi –Defans sağ –Defans sol –Orta Saha ortası –Forvet sol – Forvet sağ Şu an dolu
Amaru Shady Üye kayahan14' Alıntı: bilmiyorum sen defans ortası falan de - - - Eklendi - - - Defans önü yok ama 4–3–3 Genişletmek için tıkla ... aslında olur. Mesela Barcelona'nın formasyonunda var. Tabi eğer 4 3 3 atak oynatırsan iki winger ya da cm, bir de cam oynatırsın
kayahan14' Alıntı: bilmiyorum sen defans ortası falan de - - - Eklendi - - - Defans önü yok ama 4–3–3 Genişletmek için tıkla ... aslında olur. Mesela Barcelona'nın formasyonunda var. Tabi eğer 4 3 3 atak oynatırsan iki winger ya da cm, bir de cam oynatırsın
Kayahan14 Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: santrofor ilerde bir yere koy Genişletmek için tıkla ... forvet orta yaptım seni - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: aslında olur. Mesela Barcelona'nın formasyonunda var. Tabi eğer 4 3 3 atak oynatırsan iki winger ya da cm, bir de cam oynatırsın Genişletmek için tıkla ... evet olur aslında ama ben düz oynatıyorum
mad eagle' Alıntı: santrofor ilerde bir yere koy Genişletmek için tıkla ... forvet orta yaptım seni - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: aslında olur. Mesela Barcelona'nın formasyonunda var. Tabi eğer 4 3 3 atak oynatırsan iki winger ya da cm, bir de cam oynatırsın Genişletmek için tıkla ... evet olur aslında ama ben düz oynatıyorum
jackalmami Üye Pondusss' Alıntı: evet. Bkz: Sergio Busquets Genişletmek için tıkla ... Libero, defansın göbeğindeki elemanlara denmiyor muydu yahu Busquets 'ön' liberoydu.. Furkan, sana hiç yakıştıramadım
Pondusss' Alıntı: evet. Bkz: Sergio Busquets Genişletmek için tıkla ... Libero, defansın göbeğindeki elemanlara denmiyor muydu yahu Busquets 'ön' liberoydu.. Furkan, sana hiç yakıştıramadım
Mad EagLe Üye kayahan14' Alıntı: forvet orta yaptım seni Genişletmek için tıkla ... gol kralı yapcaklar hep beni
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Libero, defansın göbeğindeki elemanlara denmiyor muydu yahu Busquets 'ön' liberoydu.. Furkan, sana hiç yakıştıramadım Genişletmek için tıkla ... libero ön libero bek kanat o kadar ders çalışırsan böyle olur Busquets'i de hiç sevmiyorum zaten - - - Eklendi - - - bi ekran görüntüsü alabilir miyiz?
jackalmami' Alıntı: Libero, defansın göbeğindeki elemanlara denmiyor muydu yahu Busquets 'ön' liberoydu.. Furkan, sana hiç yakıştıramadım Genişletmek için tıkla ... libero ön libero bek kanat o kadar ders çalışırsan böyle olur Busquets'i de hiç sevmiyorum zaten - - - Eklendi - - - bi ekran görüntüsü alabilir miyiz?
Haydar Emekli Yönetici .Kerasus.' Alıntı: orta saha ortasi yap beni Genişletmek için tıkla ... Hoopp hocam ben varım orda - - - Eklendi - - - .
.Kerasus.' Alıntı: orta saha ortasi yap beni Genişletmek için tıkla ... Hoopp hocam ben varım orda - - - Eklendi - - - .
.Kerasus. Üye ama bnce pes 11 duzenle beni kaleci yap - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: Hoopp hocam ben varım orda - - - Eklendi - - - . Genişletmek için tıkla ... pardon doluymus yeni farkettim
ama bnce pes 11 duzenle beni kaleci yap - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: Hoopp hocam ben varım orda - - - Eklendi - - - . Genişletmek için tıkla ... pardon doluymus yeni farkettim
Kayahan14 Üye Konu Sahibi .Kerasus.' Alıntı: ama bnce pes 11 duzenle beni kaleci yap - - - Eklendi - - - pardon doluymus yeni farkettim Genişletmek için tıkla ... pes 11 in edit bölümü yok
.Kerasus.' Alıntı: ama bnce pes 11 duzenle beni kaleci yap - - - Eklendi - - - pardon doluymus yeni farkettim Genişletmek için tıkla ... pes 11 in edit bölümü yok