Maxicep izdivaç sevgilisi olmayan kalmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

man20

Üye
bu konu nie hortlandı acep

Benim hort yapacağım bir sürü konu var ama korkuyorum yapsammı yapmasammı diye

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
Talip malip aramıyorum onlar beni arasın pehh ama millet kendini tanıtmış ona özendim.
NickName= 've been writen on this sentences
Age= will 17
Height= 1.78
Weight= 68
Eye color= dark brown
Hair color= black I'm only funny...

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

Kriterlerim hala geçerli

Haluk.

Üye
13 yaşındayım adim haluk , Bazı kızlar karizmatik olduğumu söyler ama hepsinin sevgilisi var.

man20

Üye

Kalipliyim Allaha sukur

- - - Eklendi - - -

Yani kof degilim kas felan var
tatlım, kıvanç tatlıtuğ'da kaslı ama 76 kilo (şimdi çok zayıflamış 7 kilo verdi diolar yani şuan 69 kilo olması lazım)

tatlım, kıvanç tatlıtuğ'da kaslı ama 76 kilo (şimdi çok zayıflamış 7 kilo verdi diolar yani şuan 69 kilo olması lazım)
Sen raad ol Alevcim. İnan beni gorenler 75 ten yuksek degilsin diyerek en kısa zamanda tartilmak icin mopastaki tarti aletine goturuyorlar bi kac arkadasimla sirf bu yuzden iddiaya girdim. Kesinlikle 80 e inanmiyor hiçkimse

Konu Sahibi
size den ne oluyor konunun sahibi benim bir bikerem

ibrother

Üye
fena diilim , tarkandan tek farkim gozlerim o yeşil, ben ela gozlu. o kadar benzerim.

tarxhn

Üye
: talip bulamıyan varsa tv çıksın kesin kör topal birileri talip oluyor

herkez kendini tanıtmış bende tanıtıyım bari sevgilim var ama olsun bitane daha olsun bişey olmaz

Adım emre soyadım deniz 17 yaşındayım kumralım 10 yaşımdan beri kick boxla uğraşıyorum : ) İbanez rg serisinden bi elektro gitarım var ünlü bi grupta çalıyorum.Babamın bmw(520i dizel ) marka arabası var çok yakında benim olucak zaten ondan çok ben sürüyorum arabayı (ehliyetsiz ) böyle işte taliplerimi bekliyorum ()

- - - Eklendi - - -

konuya erkeklerin ve kızların katılabilceğini söylemişsin. benim yavru sibirya kurdum var erkek oda katılabilirmi

buketcik

Üye
nasıl kaçırmışım bu konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...