phasan Üye Konu Sahibi yunus2217' Alıntı: anket mobilde görünmüyor Genişletmek için tıkla ... opera ıle mobıl gorunumu pc gorunumune aç anket ayarlarsın
yunus2217' Alıntı: anket mobilde görünmüyor Genişletmek için tıkla ... opera ıle mobıl gorunumu pc gorunumune aç anket ayarlarsın
phasan Üye Konu Sahibi cerana' Alıntı: En uygun vodafone. Genişletmek için tıkla ... hele bıde genc olursan vodafon uygun konusmayı bılmemde sınamada yemek yemede flan uygun frezoone
cerana' Alıntı: En uygun vodafone. Genişletmek için tıkla ... hele bıde genc olursan vodafon uygun konusmayı bılmemde sınamada yemek yemede flan uygun frezoone
15097 Üye phasan' Alıntı: hele bıde genc olursan vodafon uygun konusmayı bılmemde sınamada yemek yemede flan uygun frezoone Genişletmek için tıkla ... FreeZone'u hiç sevmedim nedense
phasan' Alıntı: hele bıde genc olursan vodafon uygun konusmayı bılmemde sınamada yemek yemede flan uygun frezoone Genişletmek için tıkla ... FreeZone'u hiç sevmedim nedense
yasarbayrak57 Üye phasan' Alıntı: Arkadaslar kulandıgını gsm operatorunu yazarmısınız - - - Eklendi - - - ben vodafone kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar: Ben Vodafone Kullanıyorum. Cep-Tel.No: 05319645729 (Vodafone). Cep-Tel.e-mail: yasarbayrak57@ovi.com. SAYGILAR: Gerze-SiNOP'DAN...
phasan' Alıntı: Arkadaslar kulandıgını gsm operatorunu yazarmısınız - - - Eklendi - - - ben vodafone kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar: Ben Vodafone Kullanıyorum. Cep-Tel.No: 05319645729 (Vodafone). Cep-Tel.e-mail: yasarbayrak57@ovi.com. SAYGILAR: Gerze-SiNOP'DAN...
sabri20471 Üye çünkü avea ile vodafone içinde karacabey merkezi yanında köye şebeke az olmuyo turkcell garanti daha iyi mükemmel
çünkü avea ile vodafone içinde karacabey merkezi yanında köye şebeke az olmuyo turkcell garanti daha iyi mükemmel
kartal-78 Üye phasan' Alıntı: Arkadaslar kulandıgını gsm operatorunu yazarmısınız - - - Eklendi - - - ben vodafone kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... 12 yıldır avea kullanıyorum
phasan' Alıntı: Arkadaslar kulandıgını gsm operatorunu yazarmısınız - - - Eklendi - - - ben vodafone kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... 12 yıldır avea kullanıyorum