esokmen Üye Bende maxicep'i gercekten seviyorum. Benim sikintim daha oncede belirtmistim. Torrent olayiydi ama onunda yasalara aykiri oldugunu ogrendim. Bir problemim yok. Ufak tefek yanlislar elbette olacaktir
Bende maxicep'i gercekten seviyorum. Benim sikintim daha oncede belirtmistim. Torrent olayiydi ama onunda yasalara aykiri oldugunu ogrendim. Bir problemim yok. Ufak tefek yanlislar elbette olacaktir
ozakin70 Üye yaren_dede' Alıntı: Maxicep süper site ne ararsan var Genişletmek için tıkla ... Aynen bazen sasiriyorum
yaren_dede' Alıntı: Maxicep süper site ne ararsan var Genişletmek için tıkla ... Aynen bazen sasiriyorum
asigsasi Üye ozakin70' Alıntı: Aynen bazen sasiriyorum Genişletmek için tıkla ... zaman la daha da çok şaşırır sın
ozakin70' Alıntı: Aynen bazen sasiriyorum Genişletmek için tıkla ... zaman la daha da çok şaşırır sın
x-scarface Üye Ne aranırsa olma durumu bildiğiniz gibi üye sayısından kaynaklı bir durum. Her memleketten her görüşten ve düşünceden, farklı teknolojik cihazlara sahip farklı alanlarda bireyler olduğu için paylaşımlarda buna göre çeşitlilik gösteriyor
Ne aranırsa olma durumu bildiğiniz gibi üye sayısından kaynaklı bir durum. Her memleketten her görüşten ve düşünceden, farklı teknolojik cihazlara sahip farklı alanlarda bireyler olduğu için paylaşımlarda buna göre çeşitlilik gösteriyor