&&BERKAY&& Üye gereken tarihte yarışma sonlanacaktır. okul nedeniyle girmeye fırsat bulamıyorum telden yazıyorum.
Denetim_Masası Üye ebuş...' Alıntı: en güzel imza benimkisi bikere onun dışında dafny : 10 FinalDestinatioN : 9 necmati : 5 Genişletmek için tıkla ... imzanı göremedim ama
ebuş...' Alıntı: en güzel imza benimkisi bikere onun dışında dafny : 10 FinalDestinatioN : 9 necmati : 5 Genişletmek için tıkla ... imzanı göremedim ama
ChavRash Emekli Yönetici Yarışmayı düzenleyen arkadaşımız sınavı nedeniyle foruma bir süre ara verdiği için yarışmayla benim ilgilenmemi istemiştir. Yarışma 5 Nisan tarihinde tarafımdan sonlandırılacaktır. Bilginize.
Yarışmayı düzenleyen arkadaşımız sınavı nedeniyle foruma bir süre ara verdiği için yarışmayla benim ilgilenmemi istemiştir. Yarışma 5 Nisan tarihinde tarafımdan sonlandırılacaktır. Bilginize.
Denetim_Masası Üye kullanıcı adımı WaHseT_35 den Denetim_Masası yaptım bu yarışmada bir sorun olurmu ?
Godfather Üye 10 puan sonyerolsson(Yeni nicki ile Panic Attack) Erol abiye gidiyor benden. 9Puan Necmati ile Necmi'ye gidiyor. 5puan finaldestination arkadaşıma veriyorum Saygılar
10 puan sonyerolsson(Yeni nicki ile Panic Attack) Erol abiye gidiyor benden. 9Puan Necmati ile Necmi'ye gidiyor. 5puan finaldestination arkadaşıma veriyorum Saygılar