PriZm Üye 5800'a oyun uygulama indirmek için. Bir zamanlar CFW yapıyordum http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...il-sorunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-441623.html
5800'a oyun uygulama indirmek için. Bir zamanlar CFW yapıyordum http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...il-sorunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-441623.html
MrExpert Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: 5800'a oyun uygulama indirmek için. Bir zamanlar CFW yapıyordum http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...il-sorunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-441623.html Genişletmek için tıkla ... Vay be demekki sende bir zamnalar symbian için çalışmıştın Senden hiç beklemezdim hiç rastlamamıştın senin cfw konularını
~N.A.W.Y~' Alıntı: 5800'a oyun uygulama indirmek için. Bir zamanlar CFW yapıyordum http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...il-sorunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-441623.html Genişletmek için tıkla ... Vay be demekki sende bir zamnalar symbian için çalışmıştın Senden hiç beklemezdim hiç rastlamamıştın senin cfw konularını
PriZm Üye MrExpert' Alıntı: Vay be demekki sende bir zamnalar symbian için çalışmıştın Senden hiç beklemezdim hiç rastlamamıştın senin cfw konularını Genişletmek için tıkla ... Doğrusu CFW'im zamanında en hit cfw lerden biriydi ayrıca neden beklemezdinki şimdi birisi bana bi symbianlı telefon verse yine uğraşırım bu cfw işleriyle
MrExpert' Alıntı: Vay be demekki sende bir zamnalar symbian için çalışmıştın Senden hiç beklemezdim hiç rastlamamıştın senin cfw konularını Genişletmek için tıkla ... Doğrusu CFW'im zamanında en hit cfw lerden biriydi ayrıca neden beklemezdinki şimdi birisi bana bi symbianlı telefon verse yine uğraşırım bu cfw işleriyle
MrExpert Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Doğrusu CFW'im zamanında en hit cfw lerden biriydi ayrıca neden beklemezdinki şimdi birisi bana bi symbianlı telefon verse yine uğraşırım bu cfw işleriyle Genişletmek için tıkla ... Ben seni bildim bileli android kullanıyorsun 2 yıldır yani
~N.A.W.Y~' Alıntı: Doğrusu CFW'im zamanında en hit cfw lerden biriydi ayrıca neden beklemezdinki şimdi birisi bana bi symbianlı telefon verse yine uğraşırım bu cfw işleriyle Genişletmek için tıkla ... Ben seni bildim bileli android kullanıyorsun 2 yıldır yani
MrExpert Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: Üye olduk dosya indirmek için şimdi bırakamıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bağımlılık yapar
-Akıncı' Alıntı: Üye olduk dosya indirmek için şimdi bırakamıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bağımlılık yapar
PriZm Üye MrExpert' Alıntı: Ben seni bildim bileli android kullanıyorsun 2 yıldır yani Genişletmek için tıkla ... Herşey göründüğü gibi değil işte
MrExpert' Alıntı: Ben seni bildim bileli android kullanıyorsun 2 yıldır yani Genişletmek için tıkla ... Herşey göründüğü gibi değil işte
MrExpert Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Herşey göründüğü gibi değil işte Genişletmek için tıkla ... Demikki bu forumda herkesin gönlünde bir symbian varmış
~N.A.W.Y~' Alıntı: Herşey göründüğü gibi değil işte Genişletmek için tıkla ... Demikki bu forumda herkesin gönlünde bir symbian varmış
Akıncı Üye MrExpert' Alıntı: Demikki bu forumda herkesin gönlünde bir symbian varmış Genişletmek için tıkla ... 4-5 yıl öncesi symbiandı nerede idi androidler
MrExpert' Alıntı: Demikki bu forumda herkesin gönlünde bir symbian varmış Genişletmek için tıkla ... 4-5 yıl öncesi symbiandı nerede idi androidler
Oğuzhan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Herşey göründüğü gibi değil işte Genişletmek için tıkla ... Undertaker
PriZm Üye Kabız Civciv' Alıntı: Undertaker Genişletmek için tıkla ... Eskide kaldı o artık ~N.A.W.Y~ son nickim
Kabız Civciv' Alıntı: Undertaker Genişletmek için tıkla ... Eskide kaldı o artık ~N.A.W.Y~ son nickim
PriZm Üye MrExpert' Alıntı: Raw Genişletmek için tıkla ... Undertaker falan noldu hiç bilmiyorum WWE'i en son 3 yıl önce falan izledim
MrExpert' Alıntı: Raw Genişletmek için tıkla ... Undertaker falan noldu hiç bilmiyorum WWE'i en son 3 yıl önce falan izledim
MrExpert Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Undertaker falan noldu hiç bilmiyorum WWE'i en son 3 yıl önce falan izledim Genişletmek için tıkla ... Bende çok oldu izlemeyeli Ama güzeldi
~N.A.W.Y~' Alıntı: Undertaker falan noldu hiç bilmiyorum WWE'i en son 3 yıl önce falan izledim Genişletmek için tıkla ... Bende çok oldu izlemeyeli Ama güzeldi
MrExpert Üye Konu Sahibi BeyazRapper' Alıntı: 5800 a oyun indirmek için Genişletmek için tıkla ... 5800 sayesinde foruma bi 100bin üye katılmıştır herhalde
BeyazRapper' Alıntı: 5800 a oyun indirmek için Genişletmek için tıkla ... 5800 sayesinde foruma bi 100bin üye katılmıştır herhalde