maxicep delileri :)

bak seeennn bence o konuya hiç girmeyelim çenem iyi açılır söz konusu GALATASARAY sa

tek büyük ve tek gerçek GALATASARAY

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Konu beşiktaşsa gerisi tefarruattır.Beşiktaş dedin mi akan sular durur.

waaayy bana meydan okudun heee hadi bakalım

kupalardan mı başlasak avrupa başarılarından mı yoksa karar veremiyorum kiii

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bizim aşkımız renklere galibiyetmiş kupaymış bunlar sonra gelir tek gerçek siyah beyaz ölüm yaşam.

Evet Beşiktaş 3. büyük takımımızdır hakkını yemeyelim...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Buna kim karar veriyor

waaayyyyy sarı-kırmızı rengimiz aslan lakabımız bide armamız varkii dillere destan daha ne olsun yaa bütün yabancı dizilerde tutulan tek takım GALATASARAY.. örnek Turkish For Beginners

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İşte beşiktaş harici takım taraftarlarının olaya bakış açısı istatistik.Şimdi kötüler ses yok noldu istatistik mistatistik biz iyiyiz şuan ama kötü durumda olsakta destekliyoruz iyi durumda olsakta.o yüzden en büyüğüz.Kimse yokken biz vardık

yok yok bizim en büyük rakibimiz Fenerbahçe...işte ondan sonra da Beşiktaş geliyo...

hopp orda dur bakalım galatasaray taraftarı kadar takımını destekleyen var mı be bu sene ki kötü başlangıcına rağmen yine yanında olduk destek verdik

Ya bırak bu masalları...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
büyük dediğiniz iki takımında stadları boş desteğe bak futbolla alakaları kalmadı iki kötü maçtan sonra şimdi galibiyet aldı hepsi fanatik

hiç te diil bizim stadımız her zaman doludur senin dediğin gibi yenildiğimizde bıraksaydık takımımızı oooo naptın sen yaa..

ölümüne ultrAslan ulAn!!

--------------- Ekleme ---------------

hadi barış çubuğu uzatıyorum

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Tam fanatik ya tamam pes ettiğine göre sorun yok şaka yapıyorum

Barış çubuğunu aldım teşekkür ettim

Tam fanatik ya tamam pes ettiğine göre sorun yok şaka yapıyorum

Barış çubuğunu aldım teşekkür ettim

baaakk kaşınıyosun yine neyse hadi bu seferlik acıdım rica ettim

ya artık gidim bi kahvaltı yapim yaa takıldım buraya kahvaltıyı unuttum

o zmn şöyle yapın siz beşiktaş ın futbolcuları oynamasın çarşı oynasın maçları...çünkü bjk başarılarıyla deil çarşı grubuyla meşhur...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kahvaltı afiyet olsun bakalım