macline Üye Konu Sahibi xkadir61' Alıntı: bunlar the best off maxisporun kadroları. Genişletmek için tıkla ... AVRUPA ŞAMPİYONASI MAXİMİLLİ TAKIMI --------------- Ekleme --------------- dreamnoble' Alıntı: takıma morel vermesi kolay da.Benim defans gitti Genişletmek için tıkla ... Resil ettin kız beni Sen defansı netcen Koskoca takımı eline bıraktık, bırak defansı onla ben ilgilenirim Sen koca takımın bütün bireylerinden Sorumlusun
xkadir61' Alıntı: bunlar the best off maxisporun kadroları. Genişletmek için tıkla ... AVRUPA ŞAMPİYONASI MAXİMİLLİ TAKIMI --------------- Ekleme --------------- dreamnoble' Alıntı: takıma morel vermesi kolay da.Benim defans gitti Genişletmek için tıkla ... Resil ettin kız beni Sen defansı netcen Koskoca takımı eline bıraktık, bırak defansı onla ben ilgilenirim Sen koca takımın bütün bireylerinden Sorumlusun
dreamnoble Üye arkadaşlarım defans elden gitti.Size yardımcı olayım ben bari Sorunu olan varsa söylesin!..
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu ile alakası bulunmayan mesajlar silinip,Konu açılmıştır. Gelelim kadromuza; Stat :İnönü Stadı Teknik direktör;Anıl Umut Kaleci; Halit Defans ; TurkishCowboy,Minoo,Yarınıyok,Aziz Ortasaha ; Kalender,Nadir,Deadsilence,Janberg Forvet; Diablos,Mehmet
Konu ile alakası bulunmayan mesajlar silinip,Konu açılmıştır. Gelelim kadromuza; Stat :İnönü Stadı Teknik direktör;Anıl Umut Kaleci; Halit Defans ; TurkishCowboy,Minoo,Yarınıyok,Aziz Ortasaha ; Kalender,Nadir,Deadsilence,Janberg Forvet; Diablos,Mehmet