YsF_90 Üye İŞTE BENİM TAKIMIM kulüp binası:internetin en kral, en işlek yeri;MaxiCep.com Başkan : Negative Stad : Maxicep Villa Taktik 4-3-1-2 Ve İlk onbir: Kalede : By_bilinmez defans : esra_r - xkadir61 - dreamnoble - yd1992(kendim sol back olarak) orta saha : XMEN43 - schumici - oTToMaNiAc - Offline - forvet : ceyda_ceren - Milagrus zuzu T.Direktör :POWER amigo : henry1410 malzemeci : Ferret top toplayan: Nazy ve takımın iddaa bayicisi : Torpakumit
İŞTE BENİM TAKIMIM kulüp binası:internetin en kral, en işlek yeri;MaxiCep.com Başkan : Negative Stad : Maxicep Villa Taktik 4-3-1-2 Ve İlk onbir: Kalede : By_bilinmez defans : esra_r - xkadir61 - dreamnoble - yd1992(kendim sol back olarak) orta saha : XMEN43 - schumici - oTToMaNiAc - Offline - forvet : ceyda_ceren - Milagrus zuzu T.Direktör :POWER amigo : henry1410 malzemeci : Ferret top toplayan: Nazy ve takımın iddaa bayicisi : Torpakumit
macline Üye Konu Sahibi hele şükür biri kadro kurmayı başardı. Bende kendi kendime Bunlar kadro kurmaktan felan anlamıyolar galiba diye düşünmeye başlamıştım
hele şükür biri kadro kurmayı başardı. Bende kendi kendime Bunlar kadro kurmaktan felan anlamıyolar galiba diye düşünmeye başlamıştım
by_bilinmez Üye gözünü seviyim sen topa vurma o bize lazım sen kenardan izle yeter ben kaleci oyuncu olurum gerekirse
gözünü seviyim sen topa vurma o bize lazım sen kenardan izle yeter ben kaleci oyuncu olurum gerekirse
by_bilinmez Üye yok o kalede ben varım sen rakip kaleye oyna topu gördünmü rakip kaleye at bizim kaleye değil tamammı ufaklık
yok o kalede ben varım sen rakip kaleye oyna topu gördünmü rakip kaleye at bizim kaleye değil tamammı ufaklık