'Patron Üye 'İsmet'' Alıntı: MSN devri mi kaldı ?? Genişletmek için tıkla ... aynen ben açmıyorum bile.
PureFood Üye Oguzc@N' Alıntı: mailler fln nereye sizin Genişletmek için tıkla ... Sadece mail için zaten mailler falan zorunlu şeyler müşteri hizmetleri cevapları vs.
Oguzc@N' Alıntı: mailler fln nereye sizin Genişletmek için tıkla ... Sadece mail için zaten mailler falan zorunlu şeyler müşteri hizmetleri cevapları vs.
ChavRash Emekli Yönetici Pek sıcak bakmıyorum ben şahsen bu öneriye. Bir kaç ay kullanılıp sonra bırakılıyor zira, belki buradan aldığı posta adresini sosyal ağ sitelerinde kullanan arkadaşlar sürekli kullanırsa kullanır. Onun dışında pek zannetmiyorum açıkçası.
Pek sıcak bakmıyorum ben şahsen bu öneriye. Bir kaç ay kullanılıp sonra bırakılıyor zira, belki buradan aldığı posta adresini sosyal ağ sitelerinde kullanan arkadaşlar sürekli kullanırsa kullanır. Onun dışında pek zannetmiyorum açıkçası.
Kobra_FighterTR Üye Ozan' Alıntı: @maxicep.com uzantılı mail adreslerini halka açmayı düşünmüyoruz Genişletmek için tıkla ... Ayın üyelerine açsanız abi olmaz mı
Ozan' Alıntı: @maxicep.com uzantılı mail adreslerini halka açmayı düşünmüyoruz Genişletmek için tıkla ... Ayın üyelerine açsanız abi olmaz mı
OğuzcanAbi Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Ayın üyelerine açsanız abi olmaz mı Genişletmek için tıkla ... oda olur bak yada belli mesaja ulaşmış kişilere
©The_Gespenst©' Alıntı: Ayın üyelerine açsanız abi olmaz mı Genişletmek için tıkla ... oda olur bak yada belli mesaja ulaşmış kişilere
AbdulkadirAvan Üye Oguzc@N' Alıntı: oda olur bak yada belli mesaja ulaşmış kişilere Genişletmek için tıkla ... +1 Belli Mesaja Ulaşan Kişilere Olabilir işte
Oguzc@N' Alıntı: oda olur bak yada belli mesaja ulaşmış kişilere Genişletmek için tıkla ... +1 Belli Mesaja Ulaşan Kişilere Olabilir işte
Amaru Shady Üye Necmati' Alıntı: olsada olur olmasada olur Maxicep gönülde olsun Genişletmek için tıkla ... +1
ChavRash Emekli Yönetici Ozan üyelere açılmayacağını söylemişti. Açık durmasına gerek yok sanırım konunun. İyi forumlar.