caglet Üye Bence bu logo daha güzel .. ama site logosu değiştirilecekse bununda yarışması olabilir.. Site logo yarışması.. ve logo değişirse ranklar içinde ve rütbeler içinde bi yarışma düzenlenebilir
Bence bu logo daha güzel .. ama site logosu değiştirilecekse bununda yarışması olabilir.. Site logo yarışması.. ve logo değişirse ranklar içinde ve rütbeler içinde bi yarışma düzenlenebilir
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi caglet' Alıntı: Bunun yarışmasını yapabilirler .. Maxicep belgeseli yada Maxicep Jeneriği Bence çok hoş olur Genişletmek için tıkla ... böyle bir yarışma olursa ben bunun daha iyisini yaparım ve onunla aday olurum --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: süper olmuş kardeş. eline sağlık. bana göre 2007'deki logomuz çok süpermiş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. bence 2010 logosu daha güzel
caglet' Alıntı: Bunun yarışmasını yapabilirler .. Maxicep belgeseli yada Maxicep Jeneriği Bence çok hoş olur Genişletmek için tıkla ... böyle bir yarışma olursa ben bunun daha iyisini yaparım ve onunla aday olurum --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: süper olmuş kardeş. eline sağlık. bana göre 2007'deki logomuz çok süpermiş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. bence 2010 logosu daha güzel
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi caglet' Alıntı: Daha iyisini yapıcağına eminim zaten.. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler..
caglet' Alıntı: Daha iyisini yapıcağına eminim zaten.. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler..
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi videonun hızlı olması nedeni: eray çetin arkadaşımız maxicep ile ilgili bir şarkı yapmış ve bende o şarkıyı arkaplana koyunca video biraz hızlı oldu...
videonun hızlı olması nedeni: eray çetin arkadaşımız maxicep ile ilgili bir şarkı yapmış ve bende o şarkıyı arkaplana koyunca video biraz hızlı oldu...