"Maxicep.Com Belgeseli" Kısa kısa ... 2004' den bu yana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soneday

Üye
Ben ilk üye olduğumde forum böyleydi ve eğer şifremi unutmasaydı o geçen güzel yılları berebar geçirecektik

işte ben bu zamanlar aktif bi şekilde takılmaya başlamıştım maxiye...2 buçuk sene oldu...çok iyi insanlar tanıdım burda....ilk tanıdığım kişi dj gknky sonra da jewel_ma...iyiki de tanımışım...onlardan sonra daha çok kişi tanıdım ama ilk onlarla tanıştığım için yerleri her zaman ayrıdır...maxicep i seviyorum...

maxicep.com yönetimini ve üyelerini tebrik ediyorum birlikte birçok güzel şeyler başarmışlar...umarım ben, diğer üyeler ve yöneticilerle birlikte daha güzel günleri, başarıları birlikte görürüz..

Praetor

Emekli Yönetici
Ben en yeni nesil üyelerinizden oluyorum sanırım...
Uzun bir yol katetmişsiniz... Ben ilk girdiğim gün de site şu anki halindeydi Hatta birçok üye var ben girdiğimden beri avatarını değiştirmeyen... Hedeflerimize ulaşmak dileğiyle

Vay be nerden nereye...Sitenin 4 yıl önceki haliyle şimdiki hali arasında 10 kat fark var..
Bu site hergün biraz daha büyüyor ve gelişiyor...

kendimden alıntı yapayım, sitemiz çok büyüdü ya, dahada büyücek

Burak

Üye
ekim 2007'deki logo harikaymış.

AlpReis

Üye
Nice yıllara..........

minoo

Üye
çok iyi ya emeğinize sağlık gerçekten..

şimdiye kadar telefonlar hakkında ne öğrendiysem bu siteden öğrendim şimdi başkalarına yardımcı oluyorum- olmaya çalışıyorum.. teşekkürler maxicep

fatih982

Üye
bende 2008 den beriçeşitli niklerle siteye üye oldum üyelere küfür eden birine sığır dedim diye siteden atıldım ama yine buralardayım saol maxicep

Necmati

Üye
sağol ozan abi..
Maxicep'i her zaman en iyi yerlerde görmek dileğiyle ..

nerden nereye... emekleriniz için teşekkür ederiz gün gelir biz yeni üyelerde ' ne güzeldi o günler' 'vay be şu kadar yıl geçmiş' ya da 'bende o zamanlar üye olmuştum en çok sevdiğim bölüm şuydu ' falan deriz inş daha nice nice uzun yıllara

e1b1

Üye
usta nereden nereye acayip gelişme war şimdi ..

H/\S/\N

Üye
...üye olarak biz teşekkür ederiz...

Nadir

Emekli Yönetici
ben üye olduğum zamandaki halini hatırlamıyorum doğrusu.sömürme dönemim baya uzun sürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...