AIS
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beni zengin yapsınne gibi özellikler olmalı?
+1Beni zengin yapsın
Ekşide şuan buradan daha fazla bilimsel makale açılıyor. Örnek verme sebebim bu zaten. Şuan yapılması gereken gayet basit, aktif en az 10 tane uygulama üreticisi forumda faaliyet göstermeli, üyeleri denek yapacağız, sonra gör aktiviteyi.Ekşi de bilgiden çok boş laf ebeliği var...
Bende o teknik bilgi yok bu bilgiye sahip olan varsa hodri meydanEkşide şuan buradan daha fazla bilimsel makale açılıyor. Örnek verme sebebim bu zaten. Şuan yapılması gereken gayet basit, aktif en az 10 tane uygulama üreticisi forumda faaliyet göstermeli, üyeleri denek yapacağız, sonra gör aktiviteyi.
Gerekirse herkese çip takacağız Microsoft gibişaka
Senin iş iktidara gelmek için muhalefetin oyunu toplayip çıkartıp çarpıp bölmeye benziyor, ikdidar olmak için kendi aksiyon hareketini yapacaksın, başkasının forumundaki üyeyi buraya getirmek değil mevzu. Saat 10a gelmiş forumda aktif üye yok, sorarsan Kıbrıs Ermenistan gibi nüfusu var forumun. Başkasının üyesine gerek yok, sağlam aktif en az 10 tane düzgün yazılım uygulama geliştirme uzmanı olsun forumda bu 2,5 milyonu geçen nüfuslu forum bak nasıl şaha kalkıyor. Üye olmanın avantajı yazılımları ücretsiz kullanmak, abonelik olacak, aktif olanlar yararlanacak tabiki kimsenin mahremiyeti ihlal edilmeyecek, kimseye çip falan takılmayacakBende o teknik bilgi yok bu bilgiye sahip olan varsa hodri meydan
Benim siyasi oynadığım yok. Ben yazılım bilmiyorum alanım değil hobi amaçlı takılıyorum o kadar. Ücretli abonelikli forum yazılımcı toplanma yeri kısmında ise iş işten geçti r10 net zaten tek başına yetiyor. Forumdaki üye sayısına gelirsek çoğu en son 201x öncesi girmiş foruma benim gördüğüm. Zaten artık herkes İngilizce biliyor varsa az bilgisi yerli degil yabancı forumları tercih ediyor. Ayrıca çeviri konusuna gelirsek biz bunu yapmasak yerli forumlarda onu da yapan kalmamış ha cevirisini yaptığımız şeyler çok mu gelişmiş çok mu teknik hayır değil. Zamanında burda paylaştığım j2me discord clientini bir çocuk yapmıştı 17 yaşındaydı sanırım var mı şu an aramızda tekrardan tutup modern bir uygulamayı j2me'a ya da symbiana port edecek hic sanmıyorum daha basit bir yazılım yükleme isini birbirimize soruyoruz. Adamlar forumlarında donanıma yüklü yazılımı çekip kendi yazdıkları programlarla flashlama yapıyor. Android ios faslına hiç girmeyelim xda dururken kim gelip maxicep te yazdığı/yaptığı custom romu tweak i paylaşsın. Forumu yükselmek istiyorsak şunu yapabiliriz ama foruma global bir bölüm açarız arşivlenmiş uygulamaların konularını da ceviriz yeniden depo oluşturma işinden kurtuluruz hem hemde yurt dışında bu işlerle ilgilenen tonlarca insanın dikkatini çekeriz özellikle symbian konusunda su an forum ve depo açlığı var ufak tefek forumlarda lost media ilanları aldı başını gitti burda lost medai yok denecek kadar az ama forum ahalisi onlar çöp onlar hurda demekten öteye gitmiyor. Her insan da telefonunda uçak kaldırmıyor sonuçta, bilimum Android ios kullanıpda WhatsApp youtube safari/tarayıcı üçgeninde dönen insan gördüm. Ha illa biz android ios üzerine. Bu işle uğraşan dostlarda bizim ya kaliteden yoksun ve özensiz ya da yüksek kalitenin arkasına gizlenip yabancı kılığına girmiş. Bu çok rahatız edici ve hatta iğrenç bir durum kisinin kendi milliyetinden utanması onu gizlemesi ödlekçe ve adice bir durum olsa da kişilerin tercihlerine karışmak gibi bir imkanım yok bireysel olarak.Senin iş iktidara gelmek için muhalefetin oyunu toplayip çıkartıp çarpıp bölmeye benziyor, ikdidar olmak için kendi aksiyon hareketini yapacaksın, başkasının forumundaki üyeyi buraya getirmek değil mevzu. Saat 10a gelmiş forumda aktif üye yok, sorarsan Kıbrıs Ermenistan gibi nüfusu var forumun. Başkasının üyesine gerek yok, sağlam aktif en az 10 tane düzgün yazılım uygulama geliştirme uzmanı olsun forumda bu 2,5 milyonu geçen nüfuslu forum bak nasıl şaha kalkıyor. Üye olmanın avantajı yazılımları ücretsiz kullanmak, abonelik olacak, aktif olanlar yararlanacak tabiki kimsenin mahremiyeti ihlal edilmeyecek, kimseye çip falan takılmayacakŞuan dünya yazılıma bu kadar önem verirken, forumda çeviri yayınlamaktan ileri gidemeyen üyeler ile neyi başarmayı hedefliyoruz. Bence forum yönetiminin de böyle bir hedefi kalmamış. Bu sorunun çözümü belli, mevzu üye sayısı da değil, Timur'un dediği gibi emrimi dinlemeyen 10.000 askerim olacağına, emrimi dinleyen 10 askerim olsun daha iyidir, bak o zaman dünyadaki yabancı ülkelerden bile nasıl katılım oluyor.
Bu forumu geliştirmek için yazılım geliştiricilerini foruma davet etmek gerekir, yabancılar dahil. İkinci olarak Atatürk ve Türk milleti ile sorunu olanları saniye bile bekletmeden forumdan def etmek gerekir, yaşadığı devletin gerçek sahibine saygı duymayan soytarılardan gelecek hayır yerin dibine batsın, bu forumun en büyük sorunlarından birisi budur.
Örneği siyaset üzerinden verdim, bu bir kazanma taktiğidir. Diğer mevzuya gelince yakında anlaşılırBenim siyasi oynadığım yok. Ben yazılım bilmiyorum alanım değil hobi amaçlı takılıyorum o kadar. Ücretli abonelikli forum yazılımcı toplanma yeri kısmında ise iş işten geçti r10 net zaten tek başına yetiyor. Forumdaki üye sayısına gelirsek çoğu en son 201x öncesi girmiş foruma benim gördüğüm. Zaten artık herkes İngilizce biliyor varsa az bilgisi yerli degil yabancı forumları tercih ediyor. Ayrıca çeviri konusuna gelirsek biz bunu yapmasak yerli forumlarda onu da yapan kalmamış ha cevirisini yaptığımız şeyler çok mu gelişmiş çok mu teknik hayır değil. Zamanında burda paylaştığım j2me discord clientini bir çocuk yapmıştı 17 yaşındaydı sanırım var mı şu an aramızda tekrardan tutup modern bir uygulamayı j2me'a ya da symbiana port edecek hic sanmıyorum daha basit bir yazılım yükleme isini birbirimize soruyoruz. Adamlar forumlarında donanıma yüklü yazılımı çekip kendi yazdıkları programlarla flashlama yapıyor. Android ios faslına hiç girmeyelim xda dururken kim gelip maxicep te yazdığı/yaptığı custom romu tweak i paylaşsın. Forumu yükselmek istiyorsak şunu yapabiliriz ama foruma global bir bölüm açarız arşivlenmiş uygulamaların konularını da ceviriz yeniden depo oluşturma işinden kurtuluruz hem hemde yurt dışında bu işlerle ilgilenen tonlarca insanın dikkatini çekeriz özellikle symbian konusunda su an forum ve depo açlığı var ufak tefek forumlarda lost media ilanları aldı başını gitti burda lost medai yok denecek kadar az ama forum ahalisi onlar çöp onlar hurda demekten öteye gitmiyor. Her insan da telefonunda uçak kaldırmıyor sonuçta, bilimum Android ios kullanıpda WhatsApp youtube safari/tarayıcı üçgeninde dönen insan gördüm. Ha illa biz android ios üzerine. Bu işle uğraşan dostlarda bizim ya kaliteden yoksun ve özensiz ya da yüksek kalitenin arkasına gizlenip yabancı kılığına girmiş. Bu çok rahatız edici ve hatta iğrenç bir durum kisinin kendi milliyetinden utanması onu gizlemesi ödlekçe ve adice bir durum olsa da kişilerin tercihlerine karışmak gibi bir imkanım yok bireysel olarak.
Forumdaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türkiye Cumhuriyetine yapılan saygısızlık hakkında ise bilgilendirilmek istiyorum. Zamanında bu terbiyesizlik ve hainlik forum adminleri arasında döndüğü için donanım haberden kovulmuş bir uye olarak gerekirse banlanana kadar bu eylemlere karşı durup direnirim.
Çatır çutur yicemsen sen 100 mılyar milyon lira sen bu parayı napacan
Olur Mu Mübarek Git Bi Camı Yaptır Bişey Yaptır Leşinin Arkasından Hayır Devam Etmiş OlurÇatır çutur yicem
Hayatımı yaşicam
Yeteri kadar cami var cemaat yokOlur Mu Mübarek Git Bi Camı Yaptır Bişey Yaptır Leşinin Arkasından Hayır Devam Etmiş Olur
BUgun YOk Yarın Olacaktır. Sende Başlama BUnlar Camıcı Filan DiyeYeteri kadar cami var cemaat yok
Cami yaptırıp neydeyim
Gider o parayla çorak Toprakları tarıma elverişli hale getirip çiftçilik yaparım daha iyi
Beni de atın da ölüp gidemboyle delinin biri kuyuya taş atar bizde üstüne kaya fırlatırız...
parası yok öldürmeyinBeni de atın da ölüp gidem
Kurtarın beni bu hayattan
Doğduğum günden sonra
aklım erdi ereli ölmek istiyorum
Bir türlü nasip olmadı
Beni öldürene mirasımı bırakıcam
Gülsem mi ağlasam mı bilemedimparası yok öldürmeyin
Kefenin var mı ki?Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Çulsuz da değilim ya
YokKefenin var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?