Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Cok tesekkurler sizden cok umutluyum ve daha cok calismalarinizi bekliyoruz.
Kardeşim birde dijital saat widgetinin saat ve dakıka kısmının aynı kalınlıkta olan programını paylasabilirmisiniz saygılar..
kullandığınız tema nedirçalışmalarınızin devamını dilerim oldukça başarılı
güzel paylaşım.
konu ile alakalı değil ama klasik dijital saati büyütmek mümkünmüdür acaba?android vari şöyle koca bi dijital saat ve altındada okunabilir tarih olan.
teşekkürler ellerine sağlıkşu mekanik saatin küçüğünü yapabilirmisin
valla hiç beğenmedim daha güzel yapılabilirdi teşekkürler yinede
ama ben de beğenmedimkardeşler neyi anlamıyorum biliyormusunuz yaa keşke şu beğenmeyen, karlayan insanlar bunlardan bir tanesini kendileri yapsa da bizde görsek ama nerdeeeee nextman kardeşim eline koluna sağlık.. çok çok güzel olmuş başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum
ama ben de beğenmedim...ve bence beğenmemek ayrı bu uygulamayı ortaya koyan arkadaşa kırıcı sözler yazmak ayrı..bu tarz uygulama yapmak gibi konularda hiç bi fikrim yok,nasıl yapıldığını hiç bilmem ama bu beğenmediğimi nazik bir dille belirtmeme engel değil diye düşüünüyorum..
begenmeyen , karalayan olarak belırtmıstım zaten.. begenıp begenmemek gorecelı bır kavram.. herkes begensın herkes kursun dıye bırsey zaten mumkun degıl ama tutupta ben begenmedım bu nasıl bırsey boyle demek apayrı bırsey.. teşekkur ederım sagolun yorumlarınızdan ve nezaketınızden dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?