CoDeYs Üye DiaBLoS™;3217725' Alıntı: Ben hallettim Senin adın neydi canım ? Genişletmek için tıkla ... zeki diyelim zeki olalım
DiaBLoS™;3217725' Alıntı: Ben hallettim Senin adın neydi canım ? Genişletmek için tıkla ... zeki diyelim zeki olalım
grafikseli 84 Üye Konu Sahibi DiaBLoS™;3217682' Alıntı: Codeys kardeşim , ne kadar çok üsteledin yahu . Forumda istatistiklerde yer alıyorum , bu güzel bir durum demek istiyor ablamız . Neden halen farklı anlama çekmeye çalışıyorsun anlamadım şahsen .. Neyse , maxicep seni tanımaya devam etsin ablacım Genişletmek için tıkla ... yarın konuştuğumuz konu olursa pazartesi yeni konu açacağım anladın sen onu
DiaBLoS™;3217682' Alıntı: Codeys kardeşim , ne kadar çok üsteledin yahu . Forumda istatistiklerde yer alıyorum , bu güzel bir durum demek istiyor ablamız . Neden halen farklı anlama çekmeye çalışıyorsun anlamadım şahsen .. Neyse , maxicep seni tanımaya devam etsin ablacım Genişletmek için tıkla ... yarın konuştuğumuz konu olursa pazartesi yeni konu açacağım anladın sen onu
ALpeRenBuGRa Üye Biter başlayan herşey biter. Ömür bitiyor, askerlik de ne ki. Benim bitmez dediğim askerliğimin biteli 7 sene olmuş. Su gibi akıp geçiyor zaman.
Biter başlayan herşey biter. Ömür bitiyor, askerlik de ne ki. Benim bitmez dediğim askerliğimin biteli 7 sene olmuş. Su gibi akıp geçiyor zaman.
Samsun55'' Üye *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Beni tanıcaklar Genişletmek için tıkla ... seni tanımayan ölsün dayıı
Starsley :d :d :d --------------- Ekleme --------------- Dur olmadı --------------- Ekleme --------------- Dur olmadı
:d :d :d --------------- Ekleme --------------- Dur olmadı --------------- Ekleme --------------- Dur olmadı
grafikseli 84 Üye Konu Sahibi allah razı olsun ne diim.... eee nede olsa sagopa kajmerin memleketindensin teşekkürler kardeşim