NEXUS Üye greenmile' Alıntı: Doğru diyosun sana kırk yıl geçse zevk için puan vermem mesela Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: Doğru diyosun sana kırk yıl geçse zevk için puan vermem mesela Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi greenmile' Alıntı: Doğru diyosun sana kırk yıl geçse zevk için puan vermem mesela Genişletmek için tıkla ... Pislik
greenmile' Alıntı: Doğru diyosun sana kırk yıl geçse zevk için puan vermem mesela Genişletmek için tıkla ... Pislik
ANIL Admin Kurallar çok katıydı. Oy kullanırken bile baskı vardı üzerimde. Zor kullandım ama kullandım.
minoo Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Kurallar çok katıydı. Oy kullanırken bile baskı vardı üzerimde. Zor kullandım ama kullandım. Genişletmek için tıkla ... Sen oy kullanmaktan hiç bahsetme zaten
ANIL' Alıntı: Kurallar çok katıydı. Oy kullanırken bile baskı vardı üzerimde. Zor kullandım ama kullandım. Genişletmek için tıkla ... Sen oy kullanmaktan hiç bahsetme zaten
İhtiyar007 Üye .NeXuS.' Alıntı: Yav Onu Bırak Bana Puan Verilmiş Genişletmek için tıkla ... Bana bile verilmiş.
greenmile Üye minoo' Alıntı: Pislik Genişletmek için tıkla ... Kime verdiğimi hatırlamıyorum ama inşallah vermemişimdir
minoo' Alıntı: Pislik Genişletmek için tıkla ... Kime verdiğimi hatırlamıyorum ama inşallah vermemişimdir
NEXUS Üye greenmile' Alıntı: Kime verdiğimi hatırlamıyorum ama inşallah vermemişimdir Genişletmek için tıkla ... Aç Özel Kutusunu Bakalım Kime Vermişsin
greenmile' Alıntı: Kime verdiğimi hatırlamıyorum ama inşallah vermemişimdir Genişletmek için tıkla ... Aç Özel Kutusunu Bakalım Kime Vermişsin
greenmile Üye .NeXuS.' Alıntı: Aç Özel Kutusunu Bakalım Kime Vermişsin Genişletmek için tıkla ... Ben oy verirken önce kendimi düşünürüm nereye az puan gidecekse oraya veririm verdiklerimden biri elenmiş diğeri ben oy vermesem puan göremeyecek yalnız tam puan verdiğim kişiyi iyi analiz edememişim hepsi bu
.NeXuS.' Alıntı: Aç Özel Kutusunu Bakalım Kime Vermişsin Genişletmek için tıkla ... Ben oy verirken önce kendimi düşünürüm nereye az puan gidecekse oraya veririm verdiklerimden biri elenmiş diğeri ben oy vermesem puan göremeyecek yalnız tam puan verdiğim kişiyi iyi analiz edememişim hepsi bu
NEXUS Üye Dede' Alıntı: Yarışmaya sonradan katılmış olmama rağmen 4. oldum... Ellerinden öperim hocam Genişletmek için tıkla ... Puanları Değiştirelimmi
Dede' Alıntı: Yarışmaya sonradan katılmış olmama rağmen 4. oldum... Ellerinden öperim hocam Genişletmek için tıkla ... Puanları Değiştirelimmi
NEXUS Üye greenmile' Alıntı: Bana yazdın sandım Değiştirene kadar beğenmişsiniz Genişletmek için tıkla ... alıntı'da yapaydım iyidi de
greenmile' Alıntı: Bana yazdın sandım Değiştirene kadar beğenmişsiniz Genişletmek için tıkla ... alıntı'da yapaydım iyidi de
minoo Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: Ben kaç puan aldım acaba 2-3 almışımdır Genişletmek için tıkla ... 2-3 puan verilmiyordu ki. 6, 8 ya da 10. Listede ismi bulunmayan arkadaşlar puan alamadılar malesef.
Siycey' Alıntı: Ben kaç puan aldım acaba 2-3 almışımdır Genişletmek için tıkla ... 2-3 puan verilmiyordu ki. 6, 8 ya da 10. Listede ismi bulunmayan arkadaşlar puan alamadılar malesef.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: 2-3 puan verilmiyordu ki. 6, 8 ya da 10. Listede ismi bulunmayan arkadaşlar puan alamadılar malesef. Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: 2-3 puan verilmiyordu ki. 6, 8 ya da 10. Listede ismi bulunmayan arkadaşlar puan alamadılar malesef. Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye Siycey' Alıntı: Ben kaç puan aldım acaba 2-3 almışımdır Genişletmek için tıkla ... Listede Olmadığına Göre 0
Siycey' Alıntı: Ben kaç puan aldım acaba 2-3 almışımdır Genişletmek için tıkla ... Listede Olmadığına Göre 0
minoo Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: Listede Olmadığına Göre 0 Genişletmek için tıkla ... Gülme çocuğa
NEXUS Üye greenmile' Alıntı: Önemli olan katılmak bu yarışmalars 1 oy vermeyi çok görenler utansın Genişletmek için tıkla ... bencede ben zaten şakasına demiştim onu
greenmile' Alıntı: Önemli olan katılmak bu yarışmalars 1 oy vermeyi çok görenler utansın Genişletmek için tıkla ... bencede ben zaten şakasına demiştim onu